Sluitingsdatum: 06/10/2019

Medisch Specialist - Interne Geneeskunde - Zwitserland
Geplaatst op 06-07-2019, Reference number: 2019147

Internist – Luzern – Zwitserland

Locatie

Het kanton Luzern, met de gelijknamige hoofdstad, ligt middenin Zwitserland. Het district ligt aan de voet van de Alpen. Het gebied is rijk aan rivieren en meren en heeft een belangrijke agrarische achtergrond met uitgestrekte natuur. De stad Luzern heeft ongeveer 80.000 inwoners en ligt aan de rivier de Neuss, die het centrum verdeelt in een oud en nieuw gedeelte. De twee stadsdelen worden verbonden met elkaar door een zestal bruggen. Luzern, waar Duits wordt gesproken, heeft een zeeklimaat met temperaturen in de zomer rond de 20 graden en rond het nulpunt in de winter.

In het kanton Luzern ligt de groepspraktijk waarbinnen verschillende specialismes samenwerken. Naast eerstelijnsgezondheidszorg binnen het huisartsspecialisme wordt er ook tweedelijnszorg geleverd door o.a. internisten waar zowel de algemene interne geneeskunde de revu passeert als een specifiek subspecialisme.

Functie

Namens de groepspraktijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde algemeen internist danwel een internist met een specifiek subspecialisme.
U zal zowel eerste als tweedelijnszorg leveren aan lopende/controle en nieuwe patiënten. U zal uw specialisme gericht toepassen en daarnaast ook gedeeltelijk huisarts patiënten opvangen. Dit aspect van de functie biedt een mooie extra uitdaging.
De praktijk is op zoek naar een sociaal sterke persoonlijkheid die samenwerken binnen het huidige team en goede communicatie hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien is een respectvolle en persoonlijke benadering van elke patiënt is van belang.

Er worden zeer goede arbeidsvoorwaarden inclusief een aantrekkelijk salaris geboden. Na het eerste jaar zal u meedoen binnen het winstdeling systeem van de praktijk. Een hogere leeftijd is geen probleem.

Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99