Sluitingsdatum: 21/09/2022

Medisch Specialist - Psychiatrie - Nieuw Zeeland
Geplaatst op: 21-06-2022, Reference number: 2022115

Kind en Jeugd Psychiater – Whangarei – Nieuw-Zeeland

Locatie

Whangarei is de noordelijkste stad van Nieuw-Zeeland en de regionale hoofdstad van de Northland regio. De stad heeft ongeveer 55.000 inwoners en is goed te bereiken via verschillende snelwegen, een vliegveld en een trein station. De meeste Maoris van Nieuw-Zeeland leven in deze regio. Omdat ze er een rijke geschiedenis hebben zijn de invloeden van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland goed te merken. De regio is niet alleen bekend vanwege de vele Maori invloeden maar wordt ook vaak de Sunny Bay of Islands of Winterless North genoemd, dit vanwege het subtropische klimaat.

De positie wordt aangeboden door een organisatie gespecialiseerd in psychiatrische zorg. Het team is een klein en hecht team, en maakt deel uit van een bredere groep psychiaters die werken met veel verschillende leeftijdsgroepen. Als Kind en Jeugd psychiater onderhoudt je een sterke band met de Jeugdgezondheidsdiensten. De regio heeft een populatie van ongeveer 200.000, en aan die groep biedt je zorg aan.

Functie

Namens deze organisatie zijn wij opzoek naar een Kind en Jeugd Psychiater, voor een fulltime positie, voor minimaal 1 jaar.

Deze baan biedt de kans om veel ervaring op te doen in het werken met kinderen. Door de zeer diverse populatie is geen dag hetzelfde, en is er een constante variatie van culturele achtergrond. Doordat het team deel is van een groter team, zijn de lijnen naar ervaren psychiaters kort en ontstaat er een omgeving die leren stimuleert. De organisatie biedt een veel ondersteuning evenals constant medisch onderwijs om de klinische vaardigheden te blijven ontwikkelen.

De geschikte kandidaat is in het bezit van, of komt in aanmerking voor een registratie bij het Medical Council of New Zealand. De specifieke afstudeer richting Kind en Jeugd psychiatrie is vereist, maar een complete afronding is niet vereist. Kandidaten die tegen het einde van hun opleiding zitten zijn vrij om te reageren. Doordat de regio waarin de organisatie is gevestigd veel groei doormaakt en steeds meer cliënten krijgt is het belangrijk om flexibel te zijn, maar ook om mee te denken aan verbeteringen van primaire en secundaire zorg.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een diverse omgeving.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.
Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99