Sluitingsdatum: 05/10/2021

Medisch Specialist - Kindergeneeskunde - Zwitserland
Geplaatst op 05-07-2021, Reference number: 2021170

Kinderarts – Biel – Zwitserland

Locatie

Biel is een stad in het noordwesten van Zwitserland. Deze stad heeft ongeveer 53.000 inwoners. Het is de enige stad in Zwitserland die officieel tweetalig is: er wordt Duits en Frans gesproken. De stad ligt aan het meer van Biel in het kanton Bern aan het Jura gebergte. De stad is vooral bekend door haar rijke horlogerie geschiedenis. Biel is dan ook de thuisbasis voor veel grote horlogemerken zoals Rolex, Omega en Swatch. De temperaturen liggen in de zomer rond de 20 graden Celsius en in de winter onder het nulpunt.

De positie wordt aangeboden door een kindergeneeskunde kliniek in bovenstaande regio. In deze kliniek worden patiënten behandeld tot 16-jarige leeftijd. Bovendien beschikt het ziekenhuis over 26 bedden (waarvan 6 voor neonatologie). De kliniek is onderdeel van een ziekenhuis uit de regio. Dit ziekenhuis biedt zorg aan een populatie van 72.000 mensen en bijna alle medische specialismen worden er beoefend. De kinderartsen worden ondersteund door een team van gespecialiseerde verpleegkundigen en samen verzorgen zij zowel algemene als chirurgische zorg aan de patiëntenpopulatie. Daarnaast wordt dit team door een kinderanesthesioloog ondersteund en wordt er spoedeisende hulp geboden. Ten slotte fungeert de kliniek als een opleidingsplek voor het medisch personeel.

Functie

Namens de bovenstaande zorginstelling zijn wij per direct op zoek naar een kinderarts voor een fulltime, permanente positie. Een parttime aanstelling is mogelijk.

De succesvolle kandidaat zal bovengenoemd team versterken. Ook zal een deel van de taken bestaan uit het begeleiden en bijdragen aan het onderwijs van geneeskunde studenten, coassistenten en arts-assistenten. U zult komen te werken in een dynamische en uitdagende omgeving waar u uw kennis, vaardigheden en ervaring zal inzetten om de patiëntenpopulatie te behandelen. Naast de reguliere taken zult u extra organisatorische en administratieve taken op u nemen.

Er wordt bij voorkeur gezocht naar kandidaten met klinische kindergeneeskunde, neonatologie en SEH ervaring. Daarnaast dienen kandidaten vloeiend de Franse of Duitse taal te beheersen in zowel spraak als schrift en affiniteit te hebben met interdisciplinaire samenwerking. MMedical biedt u, indien nodig, ondersteuning bij het behalen van de benodigde documenten en taalbeheersing.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99