Sluitingsdatum: 13/02/2024

Verpleegkundige - Kinderverpleegkunde - Nederland
Geplaatst op: 13-11-2023, Referentienummer: 2023089

Kinderverpleegkundige – Zuid-Holland – Nederland

Locatie

Een groot ziekenhuis in Zuid-Holland heeft een positie openstaan voor een kinderverpleegkundige. De positie is bij het nieuwe Moeder- en Kind centrum, waar gespecialiseerde zorg geboden wordt aan moeders, vroeggeboren baby’s en kinderen. Ze werken volgens een werkwijze die staat voor nauwe betrokkenheid van het gezin bij de behandeling. De afdeling is verdeeld over 2 units, een algemene pediatrie afdeling en een neonatologie afdeling. Totaal zijn er 33 kamers, en de positie is vrijgekomen bij de algemene pediatrie afdeling.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een kinderverpleegkundige voor een functie van 24-36 uur. De functie is in loondienst of als zzp’er. Je krijgt eerst een jaarcontract met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract.

De geschikte kandidaat komt te werken in het team dat bestaat uit kinderartsen, logopedisten, fysiotherapeuten en andere kinderverpleegkundigen. Je werkt nauw samen met hen en verzorgt alle soorten patiënten. De ziektebeelden zijn uiteenlopend, waardoor je werk erg divers is. Kinderen die behandeld zijn bij andere afdelingen liggen ook vaak op de kinderafdeling. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen die behandeld zijn bij de afdeling Neurologie, Chirurgie en heelkunde.

Om te kunnen reageren moet je een gediplomeerd verpleegkundige zijn en gemotiveerd om bij te dragen aan de beste zorg. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar het denken in oplossingen heel belangrijk is. Binnen het team wordt veel samengewerkt, maar moet ook op je gerekend kunnen worden. Een van de belangrijkste dingen is dat je enthousiast wordt van het werken met kinderen en dat je dit goed over kunt brengen.

De werkgever biedt een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo zijn er meerdere mogelijkheden voor scholing en is er in overleg veel mogelijk over je rooster.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99