- MMedical - https://www.mmedical.nl -

Klinisch Psycholoog – Noord-Holland – Nederland

Locatie

Het team gespecialiseerd in autisme heeft een positie vrij voor een Klinisch Psycholoog. De kliniek behandelt volwassenen, waarbij autisme wordt vermoed. De cliënten kampen vaak al hun hele leven met de bijbehorende klachten, wat ervoor zorgt dat de voorgeschiedenis lang en complex is. Ook speelt deze een grote rol, en is elk verhaal anders. Voor het beste herstel wordt er gewerkt met een combinatie van individuele als ook groepstherapie. Binnen de organisatie wordt nauw samengewerkt met andere klinieken en wordt vaak een second opinion aangevraagd als de klachten complex zijn. Het werken met collega’s en het feit dat elke cliënt anders is maakt het een uitdagende en diverse kans.

Functie

Namens bovenstaande kliniek zijn wij opzoek naar een Klinisch Psycholoog, voor een functie van 16-36 uur in de week. Het gaat om een functie in loondienst, waarbij je direct een contract voor onbepaalde tijd krijgt.

De geschikte kandidaat komt te werken in het complete team, bestaand uit medisch professionals vanuit meerdere disciplines. Iedereen is gedreven en enthousiast over zijn werk. Ze streven er constant naar om zichzelf en het team te verbeteren, om zo de beste behandelingen te kunnen garanderen. Je zal een groot gedeelte van de intakegesprekken doen, tijdens welke je direct een indicatie geeft over de mogelijke zorg. Naast het behandelen van cliënten en het superviseren van collega’s draag je ook bij aan de ontwikkeling van de kliniek en de daar geboden zorg. Een deel van de cliënten krijgt bij de kliniek voor het eerst de diagnose autisme, iets wat grote invloed heeft op het leven van de cliënt. Tijdens het proces van accepteren en het leren omgaan met autisme sta je de cliënten zoveel mogelijk bij met psychotherapeutische mogelijkheden.

Om te kunnen reageren is een BIG-registratie als klinisch psycholoog vereist. Daarnaast moet je ook ervaring en kennis hebben over het psychodiagnostisch onderzoek, EMDR, CGT en schematherapie. Ook enige ervaring met cliënten die kampen met autisme is belangrijk, evenals het systemisch kunnen werken. Je moet ook goede communicatieve vaardigheden hebben, omdat je veel communiceert met je collega’s over je cliënten en je ze hierover aanstuurt. Ook heb je veel contact met andere klinieken en teams gespecialiseerd in autismestoornissen. Het behandelcentrum heeft een goede reputatie opgebouwd als behandelaar van autismespectrumstoornissen. Om ervoor te zorgen dat deze reputatie intact blijft wordt je hier nauw bij betrokken en draag je actief bij aan de uitbreiding van het behandelaanbod van de kliniek.

De werkgever biedt een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De werksfeer biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Elke cliënt is anders en heeft een andere voorgeschiedenis, wat het werk uitdagend en divers houdt.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.