Sluitingsdatum: 08/09/2019

Medisch Specialist - KNO - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 08-06-2019, Reference number: 2019123

KNO-arts – Whangarei – Nieuw-Zeeland

Locatie

Whangarei is de meest noordelijke stad in Nieuw-Zeeland en de regionale hoofdstad van de Northland regio. De stad heeft rond de 55.000 inwoners en is goed bereikbaar via verschillende snelwegen, een vliegveld en een treinstation. In dit gebied van Nieuw-Zeeland wonen de meeste Maori’s. Door de lange aanwezigheid van deze Maori’s zijn de invloeden van de oorspronkelijke Nieuw-Zeelandse bewoners hier nog bijzonder sterk.

Dit ziekenhuis is het grootste tweedelijnsziekenhuis van de Northland regio en telt nog drie kleinere omliggende perifere ziekenhuizen. Dit is ook een opleidingsziekenhuis die sterke banden heeft met de universiteit van Auckland.

Functie

Namens een zorgverlener in Nieuw-Zeeland zoeken wij een KNO-arts voor een parttime (0.8 FTE), positie voor de minimale duur van 1 jaar.

De succesvolle kandidaat zal een team versterken van 4 andere specialisten, 2 AIOS en een ANIOS. De functie biedt flexibele uren die zich aan u kunnen aanpassen. Naast de reguliere taken zal de succesvolle kandidaat tijd maken voor het leveren van onderwijs aan medisch studenten en arts-assistenten en administratieve taken verrichten. Ook zult u deelnemen aan het dienstrooster op oproepbasis en voor uw collega’s diensten overnemen waar nodig. Verder zult u nauw samenwerken in een multidisciplinair team om zo behandelplannen op te stellen. U dient hier een actieve rol in te nemen.

Voor deze positie dient u te beschikken over communicatie, leiderschaps-, en onderwijsvaardigheden. Een kandidaat die beschikt over een fellowship in Rhinologie en/of Hoofd-Halsoncologieen en die daarbij brede kennis heeft opgedaan in het behandelen van de meest algemene KNO-aandoeningen heeft de voorkeur.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99