Sluitingsdatum: 26/08/2019

Medisch Specialist - Longziekten - Frankrijk
Geplaatst op 26-05-2019, Reference number: 2019114

Longarts – Le Havre – Frankrijk

Locatie

Le Havre is een stad in de regio Normandië met ruim 300.000 inwoners. Het is een van de meest belangrijke havensteden in Frankrijk. Daarnaast is Le Havre de grootste stad uit de Normandië. Na de tweede wereldoorlog is Le Havre herbouwd met veel open ruimtes, een goed werkend openbaar vervoersysteem, een nieuw stadion en musea. Door de zeevaart- en havengeschiedenis is deze stad nauw verbonden met grote architecten zoals Bellarmato, Thibault, Lamandé, Perret, Niemeyer Reichen & Robert en niet te vergeten Jean Nouvel (Pritzerprijswinaar 2008, dit is de belangrijkste erkenning op het gebied van Wereldarchitectuur). Men kan historische plaatsen, musea en kerken bezoeken in Le Havre zoals de Cimetière Sainte-Marie, Hôtel Dubocage de Blévillle en de Église Saint-Joseph. Verder heeft de stad een rijk aanbod aan restaurants en sportactiviteiten.

Het betreffende ziekenhuis beschikt over in totaal 1,543 bedden. Hiervan zijn 38 bedoeld voor de afdeling Longziekten. De zorginstelling in de regio bestaat uit dit ziekenhuis en 5 andere locaties die 20-40 km van elkaar gelegen zijn. Het is dan ook mogelijk om in meerdere locaties werkzaam te zijn.

Functie

Namens een ziekenhuis in Frankrijk zijn wij op zoek naar een longarts voor een fulltime, permanente positie.

De werkweek zal bestaan uit 5 dagen in de week en er is sprake van een rooster oproepbasis van 1:6. Verder zult u bijdragen aan het onderwijs van arts-assistenten en coassistenten. Op de afdeling Longziekten zult u een team versterken bestaande uit 6 longartsen, 1 AIOS en verschillende coassistenten. Verder zult u tijdens uw eerste maand een paar uur per week ingewerkt worden een collega zodat u gemakkelijker uw draai kunt vinden.

Om te kunnen beginnen is beheersing van de Franse taal een must. De werkgever biedt u voordat u begint een intensieve taalcursus om u klaar te stomen voor het werk en om uzelf het medisch Frans eigen te maken.

De werkgever biedt tijdelijke huisvesting aan om u te helpen met uw verhuizing naar Frankrijk. Ook kunt u gebruik maken van de crèche. Deze is alleen bedoeld voor personeel. Het salaris zal afhangen van uw kwalificaties en ervaring.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99