Sluitingsdatum: 24/02/2019

Medisch Specialist - Chirurgie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 24-11-2018, Reference number: 2018234

Mamma Chirurg – Leeds – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Leeds in een stad in West Yorkshire, in het Verenigd Koninkrijk. Deze stad heeft ongeveer 2.6 miljoen inwoners. Gelegen aan de rivier Aire, Leeds is een van de grote industriële steden in Groot-Brittannië en het kloppend hart van West Yorkshire. Een snel ontwikkelend pronkstuk in Noord-Engeland, een wereld van oeverrestaurantjes om van te watertanden, klassieke kunst en weelderige architectuur. Drink lokaal bier in de Elizabethaanse bierhuizen en winkel in Victoria Quarter met mozaïekvloeren en mahoniehouten lijsten.

Het betreft één van de grootste ziekenhuizen in Engeland. Dit is een academisch ziekenhuis die zich niet alleen bezig houdt met onderzoek en onderwijs maar ook opleiden en innoveren. Het is dan ook het grootste opleidingsziekenhuis in Engeland. De mamma polikliniek biedt zowel tweede- als derdelijnszorg. Hierdoor zijn er veel doorverwijzingen van perifere ziekenhuizen.

Functie

Namens dit ziekenhuis zijn wij op zoek naar een mamma chirurg voor een fulltime, permanente positie.

Doordat het een academisch ziekenhuis betreft zal onderwijs en onderzoek een groot onderdeel uitmaken van uw taken. Zo zult u arts-assistenten, coassistenten en geneeskundestudenten begeleiden en onderwijzen. Ook zult u actief betrokken worden bij wetenschappelijke onderzoeken van de afdeling en het verrichten van onderzoek wordt aangemoedigd. U zult minimaal 50 uur per jaar investeren in onderwijs. Dit kan in verschillende vormen, zoals het geven van colleges of het nakijken van tentamens. Het rooster op oproepbasis is 1:7. De diensten op oproepbasis hebben een bonus van 5% van het reguliere loon. Kandidaten met een fellowship binnen de oncologische chirurgie krijgen de voorkeur. Daarnaast maken kandidaten met ervaring in het verrichten van onderzoek en het geven van onderwijs aan bachelor studenten meer kans.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Het salaris zal tussen de 77.000 en 105.000 Britse pond liggen afhankelijk van uw ervaring.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99