Sluitingsdatum: 24/06/2019

Medisch Specialist - Chirurgie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 24-03-2019, Reference number: 2019050

Mamma Chirurg – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors en het Yorkshire Dales National Park en de Yorkshire kust. De stad heeft hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar middels een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. De internationale vliegvelden van Leeds Bradford en Newcastle liggen op een afstand van een uur rijden.

Het betreffende academisch ziekenhuis beschikt over ongeveer 1000 bedden en een grote trauma unit, 3T MRI-scanner, een radiotherapie centrum en een ivf-kliniek. Het is een van de grootste ziekenhuizen van Engeland met 19 algemene operatiekamers, naast de gespecialiseerde operatiekamers. Dit ziekenhuis heeft meerdere locaties.

Functie

Namens een academisch ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk zijn wij op zoek naar een mamma/endocrien chirurg voor een fulltime, permanente positie.

U zult een team versterken bestaande uit 16 chirurgen. 10 van hen werken op de centrumlocatie en 6 in een satelliet ziekenhuis. Binnen het team werken drie mammachirurgen. U behandelt zowel maligne als benigne pathologie. Idealiter heeft u ervaring met behandeling van mamma, schildklier en bijschildklier aandoeningen. Daarnaast verricht u electieve algemene chirurgie. Omdat het een academisch ziekenhuis betreft zult u bijdragen aan het onderwijs van arts-assistenten, coassistenten en geneeskunde studenten. Betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd.

Voor deze positie is onderwijservaring essentieel. Ook dient u onder druk te kunnen werken en flexibel te zijn. Verder dient u te beschikken over leiderschapsvaardigheden en excellente communicatievaardigheden. Ervaring in management en onderzoek is een pre. Ervaring in het behandelen van schildklier en bijschildklier tumoren is een pre. Ervaring in mammachirurgie is vereist.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99