Sluitingsdatum: 07/06/2020

Medisch Specialist - MDL - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 07-03-2020, Reference number: 2020033

MDL-arts – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland en is de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omgeven door vele wijngaarden, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat, met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Auckland is één van de gebieden met het hoogste aantal zonuren van Nieuw-Zeeland; meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

De betreffende zorgorganisatie bestaat uit vier opleidingsziekenhuizen en is een van de grootste zorgaanbieders van het land. De populatie in de regio is zeer divers en bestaat uit 540 000 mensen met daarbinnen allerlei verschillende zorg behoeftes.
Er werken meer dan 11 000 mensen bij de organisatie. De twee hoofdlocaties zijn elk aan een andere zijde van de stad: een aan de kust en een meer landinwaarts met veel groen.

Functie

Namens de bovengenoemde zorgorganisatie in Auckland zijn wij momenteel op zoek naar een Maag- Darm- Leverarts voor een fulltime functie (1 FTE).

U zult uw kennis en professionaliteit toepassen binnen de hoogwaardige zorg voor zowel poliklinische als opgenomen patiënten. Dit zal volgens een dienstrooster plaatsvinden, waarbij oproepbaarheid wordt verdeeld voor algemene MDL zorg en buiten kantoortijden bovendien diensten zijn voor zorg bij gastrointestinale bloeding of wanneer acute interventie endoscopie is vereist.
U zult werken binnen een ondersteunend, goed communicatief en samenwerkend team. Een belangrijk deel van de functie bestaat uit actieve deelname in het onderwijs en opleiden van artsen (niet) in opleiding, verpleegkundigen en endoscopisten.

Er worden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en assistentie bij de verhuizing geboden. Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse taalvaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99