Sluitingsdatum: 07/06/2020

Medisch Specialist - Nefrologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 07-03-2020, Reference number: 2020035

Nefroloog – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland en is de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland. Auckland wordt omgeven door vele wijngaarden, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat, met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Auckland is één van de gebieden met het hoogste aantal zonuren van Nieuw-Zeeland; meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

De zorgorganisatie is de grootste zorgverlener van Nieuw-Zeeland. Het biedt zorg aan een populatie van ongeveer 630 000 mensen woonachtig in en rondom Auckland. Er zijn twee ziekenhuislocaties, een met hooggespecialiseerde zorg en een zeer nabij het stadscentrum.

Functie

Namens de bovengenoemde zorgorganisatie in de omgeving van Auckland zijn wij momenteel op zoek naar een nefroloog voor een fulltime functie (1 FTE).

Uw hoofdtaken zullen bestaan uit klinische en acute nefrologie, poliklinische transplantatie zorg, klinische consulten en zorg rondom dialyse. De afdeling nierziekten heeft de ambitie om de expertise over hypertensie bij patienten met nierfalen verder te ontwikkelen en behouden. Daarom wordt er een sterke voorkeur gegeven aan een kandidaat met interesse en expertise in hypertensie.

U zult meedraaien in het dienstrooster op oproepbasis. Onderwijs wordt verleend en gegeven in zowel formele als informele setting, waarnaast u als specialist ook zal deelnemen aan een persoonlijk continue ontwikkelingsplan. Daarnaast zal u bijdragen aan het opleiden van medisch studenten en AIOS. Er is bovendien ruimte om basaal of klinisch onderzoek te verrichten.

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden. Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse vaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99