Sluitingsdatum: 06/01/2021

Medisch Specialist - Nefrologie - Zwitserland
Geplaatst op 06-10-2020, Reference number: 2020276

Nefroloog – Luzern – Zwitserland

Locatie

Het kanton Luzern, met de gelijknamige hoofdstad, ligt middenin Zwitserland. Het district ligt aan de voet van de Alpen. Het gebied is rijk aan rivieren en meren en heeft een belangrijke agrarische achtergrond met uitgestrekte natuur. De stad Luzern heeft ongeveer 80.000 inwoners en ligt aan de rivier de Neuss, die het centrum verdeelt in een oud en nieuw gedeelte. De twee stadsdelen worden verbonden met elkaar door een zestal bruggen. Luzern, waar Duits wordt gesproken, heeft een zeeklimaat met temperaturen in de zomer rond de 20 graden en rond het nulpunt in de winter.

De positie wordt aangeboden door een ziekenhuis uit de regio Luzern. Dit ziekenhuis biedt zorg aan ongeveer 700.000 mensen. In dit ziekenhuis worden alle medische specialismen behandeld en wordt er zowel tweede- als derdelijnszorg verleend. Naast het betrokken zijn bij onderwijs en opleiden van personeel, is dit ziekenhuis erg betrokken bij het verrichten van onderzoek en daarom is een groot aantal van de specialisten werkzaam in dit ziekenhuis betrokken bij verschillende onderzoeken zowel in Zwitserland als daarbuiten. Op de afdeling interne geneeskunde zijn zeven artsen werkzaam die ondersteund worden door verpleegkundigen, arts-assistenten en coassistenten. Het nefrologie team bestaat uit vier specialisten en één arts-assistent.

Functie

Namens bovenstaande zorginstelling zijn wij per direct op zoek naar een ervaren nefroloog voor een fulltime positie.

De succesvolle kandidaat zal zorgen voor (poli)klinische patiënten en zal samen met het multidisciplinaire team het gehele spectrum van de klinische nefrologie behandelen. Daarnaast zult u samen met andere specialisten meedraaien in de dienst op oproepbasis. Ook zal een deel van de taken bestaan uit het begeleiden en bijdragen aan het onderwijs van niet alleen geneeskunde studenten, coassistenten en arts-assistenten maar ook overig medisch personeel. Dit zal, onder andere, in de vorm van superviseren en begeleiden plaatsvinden. Hierbij zult u nauw samenwerken met de universiteit van Zurich. Bovendien, zult u komen te werken in een dynamische en uitdagende omgeving waar u uw kennis, vaardigheden en ervaring zal inzetten om de uitdagende patiëntenpopulatie te behandelen. Naast de reguliere taken zult u extra organisatorische en administratieve taken op u nemen. Ook zult u één keer per week werkzaam zijn in een polikliniek in Sursee. Hier zult u consultaties afleggen en hemodialyse problematiek behandelen.

Kandidaten dienen vloeiend de Franse of Duitse taal te beheersen in zowel spraak als schrift en affiniteit te hebben met interdisciplinaire samenwerking. MMedical biedt u ondersteuning bij het behalen van de benodigde registraties en taalbeheersing.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici:

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical. Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99