Sluitingsdatum: 13/02/2021

Medisch Specialist - Nefrologie - Zwitserland
Geplaatst op 13-11-2020, Reference number: 2020328

Nefroloog –Zurich – Zwitserland

Locatie

Zürich is de grootste stad van Zwitserland en de hoofdstad van het kanton Zürich. De stad heeft rond de 390,000 inwoners en is het economische centrum van het kanton. Zürich ligt aan de noordelijke kant van Zwitserland en heeft door de nabije ligging van de Alpen een heldere lucht, waardoor deze bergen vanuit de stad zichtbaar zijn. De stad is een belangrijk centrum van infrastructuur waar het internationale treinstation en de luchthaven toe behoren.

Het stadsziekenhuis biedt een breed scala aan specialiseerde zorg en staat binnen de top 10 ziekenhuizen van Zwitserland. Er zijn meerdere locaties, die veelal in een mooi groen gebied van de stad liggen dichtbij een meer en de bergen, wat een fijne werkomgeving biedt aan de 4000 medewerkers. Jaarlijks biedt het ziekenhuis zorg aan meer dan 35 000 klinische en 220 000 poliklinische patiënten.

Functie

Namens het ziekenhuis zijn we op zoek naar een nefroloog voor een fulltime functie.

U zult zorg dragen voor hemodialyse en peritoneaal dialyse patiënten, zowel onafhankelijk als samen met arts-assistenten. In de polikliniek zult u optimale zorg nastreven voor een gevarieerde groep van patiënten met de focus op nefrologie. U zult werkzaam zijn in het ziekenhuis en in twee dialysecentra geaffilieerd met het ziekenhuis.

U past binnen het profiel als u team-georiënteerd bent en sterke communicatieve vaardigheden bezit. Daarnaast is professionele toewijding en interesse in het continueren van (eigen) ontwikkeling een belangrijk vereiste. Er wordt van u verwacht plezier te hebben in de lange termijn zorg voor complexe patiënten met daarnaast een flexibele en open houding binnen een veranderend zorgsysteem.
U sluit aan bij een collegiaal en gemotiveerd team.

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden. Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-Duits niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99