Sluitingsdatum: 13/02/2021

Medisch Specialist - Neurologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 13-11-2020, Reference number: 2020329

Neuroloog – Zurich – Switzerland

Locatie

Zürich is de grootste stad van Zwitserland en de hoofdstad van het kanton Zürich. De stad heeft rond de 390.000 inwoners en is het economische centrum van het kanton. Zürich ligt aan de noordelijke kant van Zwitserland en heeft door de nabije ligging van de Alpen een heldere lucht, waardoor deze bergen vanuit de stad zichtbaar zijn. De stad is een belangrijk centrum van infrastructuur waar het internationale treinstation en de luchthaven toe behoren.

Het stadsziekenhuis biedt een breed scala aan specialiseerde zorg en staat binnen de top 10 ziekenhuizen van Zwitserland. Er zijn meerdere locaties, die veelal in een mooi groen gebied van de stad liggen dichtbij een meer en de bergen, wat een fijne werkomgeving biedt aan de 4.000 medewerkers. Jaarlijks biedt het ziekenhuis zorg aan meer dan 35.000 klinische en 220.000 poliklinische patiënten.

Functie

Namens dit ziekenhuis zijn we op zoek naar een neuroloog voor een fulltime (0.8-1.0 FTE), permanente functie.

Samen met het neurologisch team zult u zorg verlenen aan de patiëntenpopulatie van Zurich, zowel onafhankelijk als samen met arts-assistenten. Ook zult u werkzaam zijn in verschillende locaties (waaronder ook poliklinieken) binnen de regio en u zult dan ook consulten afleggen en klinisch en neurofysiologisch diagnostisch werk verrichten. Daarnaast zult u ook werkzaam zijn op de Stroke Unit van de afdeling.

Naast uw titel als specialist Neurologie dient u 2 aandachtsgebieden te hebben binnen de neurologie, bij voorkeur is een van deze aandachtsgebieden neurosonologie. Kandidaten met een sub specialisme binnen neurovasculaire of neuro-immunologische pathologie krijgen de voorkeur. Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-Duits niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonnale registratie in Zwitserland.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99