Sluitingsdatum: 06/01/2020

Medisch Specialist - Neurologie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 20-10-2019, Reference number: 2019228

Neuroloog – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors, mooie natuurgebieden en een prachtige kustlijn. De stad heeft uitgebreide voorzieningen, hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar via een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. Het Lake district is minder dan twee uur verwijderd en de internationale vliegvelden Leeds Bradford en Newcastle liggen nog dichterbij; binnen een uur rijden.

De academische ziekenhuisgroep, is veruit de grootste van de regio en bestaat uit meerdere centra, waaronder een universiteitsziekenhuis. De ziekenhuizen bieden eerste tot gespecialiseerde derdelijnszorg. De hoofdlocatie biedt zorg aan een populatie van ongeveer 1,2 miljoen en heeft ongeveer 1000 bedden. De Stroke Unit is van hoge kwaliteit waarbinnen het artsenteam bestaat uit vijf CVA-specialisten. Drie zijn gespecialiseerd in ouderengeneeskunde en twee in de neurologie. Het team wordt aangevuld met vier neurologen, die ook meedraaien in het dienstrooster op oproepbasis voor acute CVA. Samen met team van de gehele afdeling wordt zorg geleverd voor hyperacute, acute en revalidatie patiënten. Er is een apart gedeelte met specialisatie voor ouderen. Daarnaast zijn er nauwe samenwerkingen met de neurologie, de neurochirurgie en de vasculaire chirurgie.

Functie

Namens de ziekenhuisgroep zijn we op zoek naar een neuroloog voor een fulltime positie binnen de Stroke Unit. Kandidaten voor een gereduceerd of parttime contract zijn ook uitgenodigd om te reageren.

Onderzoek en academische activiteiten worden sterk aangemoedigd. De kandidaat zal supervisie verlenen aan de arts-assistenten en zal actief betrokken zijn in het management van de afdeling. De kandidaat zal meedraaien in het dienstrooster op oproepbasis wat samen met andere neurologen wordt gevormd voor de zorg rondom trombolyse en CVA. Er zijn verschillende mogelijkheden voor persoonlijke loopbaanontwikkeling, onder andere tijdens de opzet van een nieuwe Hyper Acute Stroke Unit die ontwikkeld zal worden voor een nieuw gebied. De positie biedt brede uitdaging om uzelf in verschillende richtingen te ontwikkelen, waarbij vastgelegde tijd voor onderzoek mogelijk is.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Het jaarsalaris zal tussen de 76.000 en 108.000 Britse pond liggen, afhankelijk van uw ervaring. Voor aanvang van de functie is een GMC-registratie vereist. MMedical zal u hier uiteraard in begeleiden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99