Sluitingsdatum: 06/10/2019

Medisch Specialist - Neurologie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 06-07-2019, Reference number: 2019142

Neuroloog – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors, mooie natuurgebieden en een prachtige kustlijn. De stad heeft uitgebreide voorzieningen, hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar via een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. Het Lake district is minder dan twee uur verwijderd en de internationale vliegvelden Leeds Bradford en Newcastle liggen nog dichterbij; binnen een uur rijden.

De academische ziekenhuisgroep, behorend tot één van de grootste Foundation Trusts van het Verenigd Koninkrijk, biedt zowel tweede als derdelijnszorg aan de gehele regio. Gespecialiseerde zorg wordt aan een populatie van ongeveer 1.2 miljoen gegeven. Neurowetenschap in dit specialistische centrum beslaat neurologie, neurochirurgie, neurofysiologie, neuropsychologie, neuroradiologie, neurorevalidatie, en pijn en slaap geneeskunde. De neurologie afdeling telt 15 bedden, daarnaast heeft het bedden voor diagnostiek en dagbehandeling. De afdeling is enorm gegroeid in de afgelopen 10 jaar. Het team verleent uitgebreide zorg binnen het wijde spectrum van de neurologie.

Functie

Namens een academische ziekenhuisgroep zijn we op zoek naar twee gemotiveerde neurologen om het huidige team te versterken. Het betreffen twee fulltime functies. De voorkeur gaat uit naar een neuroloog met een speciale interesse en expertise om de expertise van de collega’s aan te vullen. Bovendien zijn ervaring in onderzoek en academische vaardigheden een pre.

U zal het huidige team van 9 collega’s versterken om neurologische zorg te verlenen aan poliklinische en opgenomen patiënten. Daarnaast zal u deelnemen in het dienstrooster op oproepbasis. Tot uw verantwoordelijkheden zal onderzoek, educatie en supervisie behoren. Er wordt verwacht dat u deelneemt aan een plan voor continue professionele ontwikkeling en u wordt aangemoedigd een actieve rol te spelen in managementtaken.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Het jaarsalaris zal tussen de 76.000 en 108.000 Britse pond liggen, afhankelijk van uw ervaring. Voor aanvang van de functie is een GMC-registratie vereist. MMedical zal u hier uiteraard in begeleiden.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99