Sluitingsdatum: 12/12/2023

OK-assistent - Oogheelkunde - Nederland
Geplaatst op: 12-09-2023, Referencenumber: 2023075

OK-assistent – Gelderland – Nederland

Locatie

Bij een nieuwe kliniek in Gelderland is een organisatie gespecialiseerd in brilvervangende chirurgie opzoek naar een OK-assistent. De kliniek wordt nieuw opgezet waardoor je een team om je heen krijgt met allemaal nieuwe mensen. Door het hele land hebben ze al meer dan 200 medewerkers in 9 klinieken. Ze zijn daarmee de grootste aanbieder van deze oogheelkundige zorg. Toch worden ze gekenmerkt door een goede collegiale sfeer, en wordt er zorg geleverd van hoog niveau.

Functie

Namens bovenstaande organisatie zijn wij opzoek naar een OK-assistent voor 27-36 uur in de week. De functie is in loondienst, en doordat de kliniek alleen doordeweeks geopend is werk je regelmatige diensten en geen avonddiensten of in het weekend.

De geschikte kandidaat komt te werken in het nieuwe team, op de hypermoderne OK. Ze beschikken over de nieuwste apparatuur en verrichten de modernste behandelingen. Als assistent ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op de OK en zet je alles klaar, bedien je, controleer je en doe je alle verdere kerntaken op de OK. Kortom maak jij de behandelingen dus mogelijk. Naast deze verantwoordelijkheid verricht je ook alle steriele en niet-steriele handelingen die nodig zijn. Verwacht wordt dus dat je een complete kennis hebt over alles wat er gebeurt op de OK. Je leert hier ook mee werken tijdens je inwerkperiode, gedurende welke je een buddy krijgt om dit optimaal te laten verlopen.

Om te kunnen reageren is een diploma als OK-assistent, Medewerker Operatieve Zorg of Operatiemedewerker cataractchirurgie nodig. Verder moet je gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken. Omdat je verantwoordelijk bent voor de logistiek moet je hier affiniteit voor hebben, net als oog voor detail. Als OK-assistent ben je ook nauw betrokken bij de cliënten, waardoor goede communicatie en een hartelijke uitstraling ontzettend belangrijk is.

De werkgever biedt een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ze bieden ook trainingen en workshops aan, zodat jezelf op professioneel gebied verder kunt ontwikkelen.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99