Sluitingsdatum: 09/12/2020

Medisch Specialist - Oncoloog - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 09-09-2020, Reference number: 2020239

Oncoloog – Whangarei – Nieuw-Zeeland

Locatie

Whangarei is de meest noordelijke stad in Nieuw-Zeeland en de regionale hoofdstad van de Northland regio. De stad heeft rond de 55.000 inwoners en is goed bereikbaar via verschillende snelwegen, een vliegveld en een treinstation. In dit gebied van Nieuw-Zeeland wonen de meeste Maori’s. Door de lange aanwezigheid van deze Maori’s zijn de invloeden van de oorspronkelijke Nieuw-Zeelandse bewoners hier nog bijzonder sterk.

Dit ziekenhuis is het grootste tweedelijnsziekenhuis van de Northland regio en telt nog drie kleinere omliggende perifere ziekenhuizen. De Oncologie afdeling biedt zorg aan een grote populatie uit verschillende regio’s waaronder Dargaville, Bay of Islands en Kaitaia. In Kataia is een satelliet unit gevestigd, dit team verricht lage complexiteit handelingen uit ter ondersteuning van het Oncologie team in Whangarei. Verder biedt de afdeling uitgebreide poliklinische zorg met negen behandelstoelen. Daarnaast is het ziekenhuis bezig met het uitbreiden van haar diensten, zo zal er in de komende jaren op de Oncologie afdeling patiënten bestraald kunnen worden.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij op zoek naar een oncoloog voor een fulltime (1.0 FTE), permanente positie.

U zult voornamelijk in Whangarei werkzaam zijn maar het kan voorkomen dat u naar een van de regionale ziekenhuizen moet afreizen. Er zal geen rooster op oproepbasis zijn. Naast de reguliere taken zult u bijdragen aan het onderwijs van basisartsen en arts-assistenten. Bovendien zult u moeten deelnemen aan verplichting bij- en nascholing voor medisch specialisten (CME). Samen met het team zult u een gevarieerde en uitdagende patiëntenpopulatie behandelen. De positie vereist nauwe samenwerking tussen verschillende specialismen, hierdoor zult u te maken krijgen met veel verschillende specialisten.

Kandidaten dienen te beschikken over een geldige rijbewijs. Daarnaast dient u te beschikken over excellente sociale, communicatie en administratieve vaardigheden.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidvoorwaarden.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99