Sluitingsdatum: 21/09/2022

Medisch Specialist - Oogheelkunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op: 21-06-2022, Reference number: 2022118

Oogarts – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

Auckland ligt in het noorden van het Noordelijke eiland van Nieuw-Zeeland en is de grootste stad van het land. Het is ook een van de dichtstbevolkte gebieden van Nieuw-Zeeland, maar de stad is omringd door vele wijngaarden, stranden, bossen en de Hauraki Golf. Dit gaat gepaard met een mild klimaat met temperaturen van gemiddeld 11 graden in de winter en gemiddeld 20 graden in de zomer. Auckland wordt gekenmerkt door de vele zonuren, ongeveer 2000 zonuren per jaar. Dit maakt het een van de zonnigste gebieden van Nieuw-Zeeland. Nog niet zo lang geleden is uit onderzoek gebleken dat Auckland de derde beste plek ter wereld was om te wonen in de wereld.

Deze positie wordt aangeboden door een grote zorgorganisatie in Auckland met meerdere ziekenhuizen en medische centra in de regio. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in een kliniek iets onder Auckland, maar je zult soms ook op verschillende plaatsen door Auckland gevraagd worden.

Functie

Namens deze organisatie zijn wij op zoek naar een Oogarts met een specialisatie in de Retina. De aangeboden positie is fulltime voor een minimale duur van 1 jaar.

De geschikte kandidaat zal werken in een team dat bestaat uit een groot aantal parttime en fulltime Oogartsen. Al deze specialisten hebben hun eigen specialisatie, waardoor het team de meest complete zorg kan bieden voor elke patiënt. Omdat je vaak de hulp in zal moeten schakelen van andere collega’s, en ook omdat je zelf veel gevraagd zult worden leer je snel veel mensen kennen en ervaar je dat het een hecht team is. De kliniek waar je veel werkt heeft sterke banden met de Universiteit van Auckland, hierdoor is het mogelijk om, als die ambitie er is, onderwijs te geven aan medische studenten. De kliniek staat bekend om hun excellente zorg, en verwacht wordt dat je hieraan bijdraagt en meedenkt over de eventuele verbetering van de zorg.

Kandidaten die willen reageren moeten beschikken over, of in aanmerking komen voor een registratie bij het New Zealand Medical Council. Hiervoor is een zeer goede beheersing van de Engelse taal nodig. Daarnaast is enige ervaring als Oogarts vereist.

De werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om in een moderne en diverse omgeving te werken.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.
Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99