Sluitingsdatum: 27/01/2019

Medisch Specialist - Oogheelkunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 27-10-2018, Reference number: 2018222

Oogarts – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omringd door vele wijnregio’s, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Met meer dan 2000 zonuren per jaar heeft de stad een van de hoogste zonuren van Nieuw-Zeeland. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

In de regio Auckland wonen er veel mensen van verschillende achtergronden, zoals bijvoorbeeld Maori of Aziatisch. De medische uitdagingen die de Oogheelkunde afdeling ziet zijn ook erg variërend. Zo ziet men veel glaucoma’s, maculaire degeneraties en een populatie met een hoge incidentie DMII.

Functie

Namens een ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zoeken wij een oogarts voor een fulltime (1.0 FTE), permanente positie.
 
De Oogheelkunde afdeling beschikt over moderne faciliteiten en apparatuur. De afdeling biedt tweedelijnszorg aan de bevolking. De succesvolle kandidaat zal geplaatst worden in een Oogheelkundig kliniek in de Manukau Super Clinic. Door uitbreidingen zullen er ook poliklinische diensten plaatsvinden in Middlemore. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zaterdag. Het is ook mogelijk om in omringende klinieken te werken.

Kandidaten dienen in ervaring te hebben in vitro retinale chirurgie. Daarnaast dient u te beschikken over excellente sociale, teamwork, management en administratieve vaardigheden.

Naast aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt de werkgever ondersteuning bij de verhuizing naar Nieuw-Zeeland.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99