Sluitingsdatum: 24/02/2023

Verpleegkundige - Operatieassistent - Nederland
Geplaatst op: 24-11-2022, Reference number: 2022160

Operatieassistent – Gelderland – Nederland

Locatie

Bij een groot ziekenhuis in de provincie Gelderland is een positie voor een operatieassistent vrijgekomen. Het operatiecomplex bestaat uit 10 operatiekamers, waar voor alle specialismen operaties worden uitgevoerd, behalve voor cardio- en grote neurochirurgie. Recentelijk is het operatiecomplex nieuw gebouwd, waardoor je in moderne operatiekamers werkt met de nieuwste materialen. Het team op het operatiecomplex is relatief vast, waardoor je vaak met dezelfde collega’s werkt.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een operatieassistent, voor een functie in loondienst of als zzp’er. Wanneer je aan de slag gaat in loondienst krijg je direct een vast contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren is in overleg.

De geschikte kandidaat komt te werken op het moderne operatiecomplex. Op dit complex worden voor alle specialismen operaties uitgevoerd. Zo krijg je van alle specialismen iets mee en blijft het werk afwisselend. Binnen het team werkt iedereen goed samen, en is de sfeer informeel. De afdelingsmanager staat altijd open voor nieuwe ideeën. Ze zijn veel bezig met de ontwikkeling van het ziekenhuis, maar ook van de medewerkers. Er worden veel mogelijkheden aangeboden om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Om te kunnen reageren is geen ervaring nodig maar wel een afgeronde opleiding als NVZ, CZO en BMH operatieassistent. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat je de beste zorg kunt blijven bieden. Zelfkennis is hiervoor belangrijk, en de moet sterk genoeg in je schoenen staan om ook anderen aan te kunnen spreken op hun gedrag. Daarnaast is ook uithoudingsvermogen en stressbestendigheid belangrijk in de operatiekamer. Je moet ook de werkzaamheden tijdens operaties altijd kunnen uitvoeren.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering. Ook werken ze met een keuze systeem voor arbeidsvoorwaarden, zodat je je voorwaarden kunt laten aansluiten bij jou wensen. Ze bieden veel mogelijkheden voor ontwikkeling en denken graag met je mee om persoonlijke groei te bereiken.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Consultant

Anouk van Rooijen
Senior Consultant
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99