Sluitingsdatum: 01/10/2022

Verpleegkundige - OK - Nederland
Geplaatst op: 01-07-2022, Reference number: 2022120

Operatieassistent – Utrecht – Nederland

Locatie

Een groot ziekenhuis in de regio Utrecht heeft posities open staan voor Operatieassistenten bij verschillende afdelingen. Er staan posities open voor de meeste chirurgische afdelingen, Urologie, Gynaecologie en Orthopedie. Het ziekenhuis staat bekend om zijn vernieuwende werkwijzen en innovatieve operaties. Ze werken met het beste en modernste apparaten en materiaal dat er is. Bij verschillende afdelingen komt het voor dat ze creatief moeten zijn, doordat er onverwachte operaties binnenkomen. Doordat het ziekenhuis het traumacentrum is van Midden-Nederland komen deze operaties vaak voor. Hierbij is creativiteit belangrijk, en wordt ook jouw mening meegenomen. Het is mogelijk om bij wisselende afdelingen te werken, om zo je deskundigheid op peil te houden en veel ervaring op te doen. Je werkt dan mee aan veel interessante en hoog complexe behandelingen en geen dag is hetzelfde.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar Operatieassistenten, met interesse voor verschillende afdelingen en het liefst met academische ervaring. Het is belangrijk dat je beschikbaar bent voor alle dagen en alle diensten. De functie is voor minimaal 24 uur in de week en is in loondienst.

De geschikte kandidaat komt te werken in een van de jonge en actieve teams die het ziekenhuis rijk is. Binnen dit team wordt je ingewerkt door middel van een inwerktraject, gericht op maatwerk. Zo voel je je zo snel mogelijk thuis binnen de nieuwe omgeving en het team. Je werkt vooral in de OK, waar je veel verschillende academisch hoog complexe ingrepen ondersteunt. Voor deze ingrepen wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en doe je veel ervaring op. Daarnaast worden er grote en kleine ingrepen naast elkaar gepland, zodat er voldoende afwisseling is. Samenwerken is als operatieassistent erg belangrijk, en is daarom een kwaliteit die vereist is. In de OK is het van belang om goed te communiceren en samen te werken, daarnaast moet je stevig in je schoenen staan en in staat zijn mee te denken over vernieuwingen en verbeteringen.

Om te kunnen reageren is een afgeronde HBO opleiding vereist, evenals CZO-diploma Operatieassistent. Omdat je een aantal keer van afdeling zult wisselen is het belangrijk dat je een brede interesse hebt. Wanneer je samenwerkt met andere is het goed als je zelf het initiatief kunt nemen en niet kan terugdeinst voor een extra taak.

Deze werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je direct een vaste aanstelling en meerdere bijscholingsmogelijkheden samen met toegang tot congressen. Ook bieden ze de kans om bij veel verschillende afdelingen veel ervaring op te doen, zodat je door kunt groeien tot een complete en ervaren operatieassistent.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Anouk van Rooijen

Senior Consultant

Anouk van Rooijen
Senior Consultant
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99