Sluitingsdatum: 12/12/2023

Medisch Hulpverlener - Oogheelkunde - Nederland
Geplaatst op: 12-09-2023, Referencenumber: 2023076

Optometrist – Gelderland – Nederland

Locatie

Een landelijke organisatie gespecialiseerd in oogheelkundige behandelingen is voor een nog op te richten kliniek in Gelderland op zoek naar een optometrist. Ze zijn de grootste privébehandelaar van ogen, en richten zich op brilvervangende chirurgie. Al een aantal jaar groeien ze door heel Nederland, waardoor ze ondertussen al meer dan 200 medewerkers hebben door heel het land. In de kliniek krijg je met je team de vrijheid om zelf behandelingen op te stellen en kom je te werken op 2 hypermoderne OK’s.

Functie

Namens bovenstaande organisatie zijn wij opzoek naar een Optometrist die graag een bijdrage wil leveren aan deze gloednieuwe kliniek. De functie is voor 24-40 uur, in loondienst. De kliniek zelf heeft geen avonddiensten, waardoor je werkt volgens een zeer regelmatig schema.

De geschikte kandidaat komt te werken met het nieuwe team, bij de zeer moderne kliniek. Als optometrist krijg je veel verantwoordelijkheid en voer je zelfstandig controles uit na behandelingen. Ook begeleidt je cliënten en informeer je ze over verdere behandelingen. Dit doe je door zelfstandig onderzoek te verrichten en wanneer nodig de hulp van oogartsen in te schakelen. Je bent een aanspreekpunt voor de cliënten en informeert ze over hun behandeling. Zo weten ze precies wat ze kunnen verwachten. Ook zelf wordt je ingewerkt in een van de bestaande klinieken van de organisatie zodat je goed weet wat de manier van werken is.

Om te kunnen reageren is een diploma Optometrie nodig, net als eerdere ervaring in een kliniek of ziekenhuis. Ook kennis van refractiechirugie of je hierin willen verdiepen is belangrijk. Voor de cliënten is het vaak een spannende ingreep, het gaat immers om de ogen. Als aanspreekpunt moet je sociaal sterk zijn, en goed weten hoe je belangrijke informatie op een goede en kalme manier overbrengt.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Daarnaast hebben ze ook veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo hebben ze verschillende trainingen en workshops. Ook is er de kans om door te groeien naar een senior positie waarin je junior optometristen begeleidt.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99