Sluitingsdatum: 06/01/2021

Medisch Specialist - Pathologie - Zwitserland
Geplaatst op 06-10-2020, Reference number: 2020280

Patholoog – Aarau – Zwitserland

Locatie

Aarau is de hoofdstad van het Zwitsers kanton Aargau. De stad ligt aan de rivier de Aare en telt 20 000 inwoners. De stad ligt in de Zwitserse Hoogvlakte, binnen de grote stedendriehoek Zürich, Basel en Luzern. De fraaie oude binnenstad staat bekend om zijn mooie beschilderde onderzijden van dakoversteken, de zogenaamde “dakhemels”. De culturele omgeving is rijk aan architectuur, musea, parken en bevat een groot aantal burchten en kastelen.

Functie

Namens een werkgever in Aarau zijn wij op zoek naar een (dermato)patholoog voor een functie van 0.7 FTE, met de uitbreidingsmogelijkheid naar 1.0 FTE. Er wordt gezocht naar een patholoog met bij voorkeur een specialisatie in de dermatohistopathologie of in ieder geval uitgebreide ervaring hierin.

U zult Mohs preparaten, vriescoupes, maar met name conventionele paraffinecoupes (inclusief immuunhistochemie) beoordelen. Er wordt momenteel uitsluitend gewerkt met dermatologische preparaten (o.a. veel melanocytaire naevi, basaalcelcarcinomen, plaveiselcelcarcinomen, biopten van inflammatoire dermatosen). Op dit moment worden zo’n 80 blokken per dag geanalyseerd, maar dit kan variëren en is bovendien afhankelijk van eigen inzet.
Het nieuwe histologisch laboratorium bevat zeer moderne apparatuur, waardoor er zeer veel mogelijkheden zijn binnen het gehele spectrum aan dermatohistopathologie. Binnen het huidige toegewijde en zeer professionele team zult u bijdrage aan de hoge kwaliteit van analyse en zorg.

Er worden zeer goede arbeidsvoorwaarden geboden met een basissalaris van ten minste CHF 250 000 op basis van 1.0 FTE. Het salaris kan oplopen naar CHF 500 000 of meer per jaar op basis van de hoeveelheid analyses en de kwaliteit van werk. Een proactieve houding binnen het jonge, dynamische en snelgroeiende laboratorium biedt veel mogelijkheden.

Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99