Sluitingsdatum: 10/05/2019

Medisch Specialist - Pathologie - Nieuw Zeeland
Geplaatst op 10-02-2019, Reference number: 2019021

Patholoog – Christchurch – Nieuw-Zeeland

Locatie

Christchurch is een levendige stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland met ongeveer 380.000 inwoners. De stad staat bekend om haar grote aanbod aan recreatie terwijl het ook erg mooi bij de natuur in de buurt ligt. Naast de stad liggen twee havens waar watersporten kunnen worden uitgeoefend. Aan de andere kant van de stad ligt de pittoreske stad Akaroa (gesticht door Franse kolonisten) en Hanmer, de lokale warmwaterbronnen. Skigebieden zijn op een uur rijden. De stad heeft uitstekende educatieve faciliteiten met verschillende publieke en privéscholen. Er zijn ook twee universitaire campussen die een groot aanbod hebben aan verschillende studies.

Het betreft een privéinstelling die sinds 1960 artsen en patiënten in Nieuw-Zeeland pathologiediensten levert. Het is de grootste leverancier en beschikt over laboratoria in heel Nieuw-Zeeland. Het betreffende laboratorium is pas 7 jaar oud en biedt diensten aan particuliere ziekenhuizen en huisartspraktijken in de regio Canterbury. De verwijzingen zijn voornamelijk huid, borst-, gynaecologische, urologische, KNO- en gastro-intestinale biopten, met in totaal ongeveer 35.000 beoordelingen per jaar. De pathologen runnen ook een Fine Needle Aspiration-kliniek op rotatie.

Functie

Namens bovengenoemd privéinstelling zijn wij op zoek naar een ervaren anatomisch patholoog voor een fulltime, permanente positie. Jonge klaren kunnen ook solliciteren.

U zult een sterk ervaren en enthousiast team versterken. Verder zult u te maken krijgen met een uitdagende patiëntenpopulatie waar uw vaardigheden getest zullen worden. Er is verder geen sprake van een rooster op oproepbasis. De positie vereist nauwe samenwerking tussen u en verschillende ziekenhuizen uit de regio, hierdoor zult u te maken krijgen met veel verschillende specialisten.

Voor deze functie dient u te beschikken over excellente communicatie, onderwijs en administratieve vaardigheden. Ervaring met FNA-cytologie is een pre.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99