Sluitingsdatum: 22/07/2020

Medisch Specialist - Pathologie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 22-04-2020, Reference number: 2020079

Patholoog – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors en het Yorkshire Dales National Park en de Yorkshire kust. De stad heeft hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar met een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. Het Lake district is minder dan 2 uur ver weg en Leeds Bradford en Newcastle internationale vliegvelden zijn op een afstand van een uur rijden.

Functie

Voor een Academisch ziekenhuis in het noorden van Engeland zijn wij op zoek naar een patholoog om het huidige team te versterken. Het betreft in principe een fulltime dienstverband maar werken in deeltijd is bespreekbaar. Ook de precieze invulling van uw rol is bespreekbaar.

Het betreft een groot ziekenhuis met ruim 1000 bedden en heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 1,1 miljoen mensen. Het ziekenhuis biedt zowel tweede- als derdelijnszorg en is onderdeel van het Regionale Netwerk voor Oncologische zorg.

Het huidige team bestaat uit 11 pathologen (waaronder 2 Nederlanders) binnen verschillende sub specialismen. Per jaar worden zo’n 40.000 preparaten beoordeeld. De afdeling pathologie beschikt over een modern laboratorium met beschikking over alle benodigde apparatuur (op verzoek is een overzicht beschikbaar). De exacte inhoud van uw rol is bespreekbaar met de werkgever. Naast uw klinische werk bestaat de mogelijkheid om een eigen onderzoekslijn op te zetten.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot het werken in deeltijd, het in samenspraak opstellen van de exacte invulling van uw takenpakket, ruime mogelijkheden tot het opzetten van of betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek en ruime vergoeding voor bij- en nascholingsprogramma’s.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99