Sluitingsdatum: 08/08/2020

Medisch Specialist - Pathologie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 08-05-2020, Reference number: 2020094

Patholoog – Stockton-on-Tees – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Stockton-on-Tees is een plaats in het bestuurlijk gebied Stockton-on-Tees, in het Engelse graafschap Durham. De plaats telt ongeveer 100.000 inwoners en is een snel groeiende stad. Stockton ligt op de noord bank van de rivier de Tees. De stad heeft veel sub steden en ligt naast Middlesbrough. Het heeft een oceanisch klimaat wat typisch is voor het Verenigd Koninkrijk. De stad is goed bereikbaar per snelweg, trein en er is een vliegveld in de nabije omgeving van Stockton-on-Tees.

Functie

Voor een zorgverlener in het Verenigd Koninkrijk zijn wij momenteel op zoek naar een Patholoog voor een fulltime, permanente positie.

In deze positie zult u verantwoordelijk zijn voor diagnostische en klinische diensten van de Cellulaire Pathologie afdeling. U zult mede klinisch verantwoordelijk zijn voor de Histologie en Cytologie van biopten. Ook zult u participeren in het onderwijs van arts- assistenten en medische studenten en in het laboratorium.

U dient veel ervaring te hebben en een breed scala aan cellulaire Pathologische ziektebeelden te kunnen herkennen. Het is belangrijk dat u over excellente communicatieve vaardigheden bezit en goed multidisciplinair kunt samenwerken. Jonge klaren zijn ook welkom!

De zorgverlener biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een moderne omgeving. Verder bieden ze betaalde CPD (continuing professional development) dagen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99