- MMedical - https://www.mmedical.nl -

Plastisch Chirurg – Utrecht/Zuid-Holland – Nederland

Locatie

Bij een gespecialiseerd behandelcentrum is een positie vrijgekomen. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van spataderen, dermatologische klachten en medisch-cosmetische zorg. Er zijn 2 klinieken, waardoor ze flexibel en wendbaar zijn. Het zorgt ervoor dat ze een van de meest wendbare spelers zijn op de markt en staan bekend om hun hoogwaardige zorg en maatwerk rondom de patiënt. Dit wordt duidelijk door de persoonlijke behandeling en het zoeken van de perfecte behandeling voor elke patiënt. De dermatologen die er werkzaam zijn, verrichten alle dermatologische zorg die mogelijk is.

Functie

Namens bovenstaande kliniek zijn wij opzoek naar een Plastisch Chirurg, voor ongeveer 1 dag in de week. Je gaat aan de slag als zzp’er, binnen een professioneel team.

De geschikte kandidaat komt te werken in niet alleen een professioneel team, maar ook ambitieus. Ze streven er constant naar hun zorg te verbeteren. Het team bestaat uit dermatologen, huidtherapeuten en een volledig team medische ondersteuning. Je zult 1 dag in de week cosmetische en dermato-oncologische chirurgische behandelingen uitvoeren. Omdat de kliniek een zelfstandige kliniek is, zijn vooral de voordelen van korte communicatie en snelle besluitvorming. Daarnaast is het door het lage aantal uren dat je werkt, goed te combineren met een andere baan. Het kan zijn dat je soms in de kliniek in Den-Haag werkt, of in Utrecht, het wordt wel verwacht dat je bereid bent dit te doen.

Om te kunnen reageren is een BIG-registratie als Plastisch Chirurg vereist. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in het vak, en stevig in je schoenen staat. Communicatieve en sociale vaardigheden zijn erg belangrijk, des te meer omdat ze bekend staan om hun persoonlijke behandelingen en omgang met patiënten. Bij een goede omgang met patiënten hoort ook passie voor het vak, en de vaardigheid dit actief uit te dragen. De kliniek wil zichzelf constant verbeteren, en je moet hier je bijdrage aan kunnen leveren.

De werkgever biedt een competitief salaris, en een goede werksfeer.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.