Sluitingsdatum: 06/01/2021

Medisch Specialist - Psychiatrie - New Zealand
Geplaatst op 06-10-2020, Reference number: 2020281

Psychiater – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omgeven door vele wijnregio’s, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Wel heeft Auckland één van de hoogste zonuren van Nieuw-Zeeland, met meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

Het betreffende ziekenhuis biedt zorg aan de regio van Auckland en beschikt over 58 bedden, waarvan 12 gelegen in de ICU. De Psychiatrie afdeling bestaat uit ervaren psychiaters en verpleegkundigen die samen met gespecialiseerde teams werken om de beste zorg te leveren aan een volwassen patiënten populatie. Er zijn 4 klinische teams bestaande uit een specialist een arts-assistent en een basisarts.

Functie

Namens dit ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zoeken wij een psychiater voor een fulltime, permanente positie.

De succesvolle kandidaat zal een van de bovengenoemde teams versterken en acute klinische volwassenen psychiatrie casuïstiek behandelen. Deze positie vereist nauw samenwerking tussen u, het team, de familie en de patiënt. Hierdoor zult u veel contact hebben met verschillende specialisten. Daarnaast zult u bijdragen aan het onderwijs van het medisch personeel en geneeskunde studenten. Deelname aan het onderzoek verricht op de afdeling wordt aangemoedigd.

Voor deze functie dient u interesse te hebben in het behandelen van patiënten met verschillende culturele achtergronden. Daarnaast dient u ervaren te zijn in uw vak en goed te kunnen samenwerken met de rest van het personeel.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99