Sluitingsdatum: 14/02/2024

Medisch Specialist - Psychiatrie - Nederland
Geplaatst op: 14-11-2023, Referentienummer: 2023095

Psychiater – Limburg – Nederland

Locatie

Bij een ziekenhuis in Limburg wordt een nieuwe vakgroep psychiatrie opgezet, waar jij aan bij kunt dragen. Ze zijn opzoek naar een psychiater die mede de afdeling kan vormgeven. Deze afdeling bestaat uit een polikliniek, een kliniek met open en gesloten afdeling en een consultatieve dienst. Ze hebben 26 bedden, van welke er sommige deel zijn van de Medisch Psychiatrische Unit. Dit gaat in samenspraak met de andere specialisten, waar nauw mee wordt samengewerkt. Binnen de afdeling is veel vrijheid mogelijk, zo verwelkomen ze innovatieve behandelmethoden en zorgmodellen om zo goed aan te sluiten bij de behoeften van verschillende patiënten.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een ziekenhuispsychiater, of een aankomend psychiater in de afrondende fase van de opleiding zit. Er wordt een contract geboden voor onbepaalde tijd, waarbij het aantal uur in overleg is.

De geschikte kandidaat komt te werken in het team dat de psychiatrische zorg in het ziekenhuis verzorgt en een belangrijke rol in de regio heeft. Je zal een team gaan leiden en biedt supervisie aan professionals in opleiding. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de diagnose, behandeling en behandelplannen in klinische- en poliklinische setting. Ook speel je een rol in de training van de medisch professionals. Als hoofddoel heb je de waarborging van de continuïteit van de zorg tussen consultaties, behandelingen en opnames. Hiervoor is nauwe samenwerking tussen andere specialisten, huisartsen en andere verwijzers cruciaal. Hierin krijg je de ruimte om naar eigen inzicht bestaande processen aan te passen of te optimaliseren.

Om te kunnen reageren moet je een afgeronde opleiding tot psychiater hebben of in de laatste fase van de opleiding zitten. Ook moet je ingeschreven staan in het BIG-register. Omdat het gaat om een brede functie gaat de voorkeur uit naar een generalist met interesse in de ziekenhuispsychiatrie. Je moet stevig in je schoenen staan, omdat je het aanspreekpunt bent van de afdeling voor zowel ander personeel als ook patiënten. Communicatieve vaardigheden zijn dan ook heel belangrijk in deze functie.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ook een vast contract.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99