Sluitingsdatum: 09/06/2019

Medisch Specialist - Psychiatrie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 09-03-2019, Reference number: 2019035

Psychiater – Wellington – New Zealand

Locatie

Wellington ligt in het zuiden van het Noordereiland in Nieuw-Zeeland. De stad ligt aan de Cook Strait, het water dat het Noordereiland en het Zuidereiland van elkaar scheidt. Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en heeft ongeveer 178.000 inwoners. Het is tevens het politieke en culturele centrum van Nieuw-Zeeland. De populatie is relatief gezien jong en welgesteld en dat uit zich in uitstekende scholen, een breed aanbod van culturele evenementen en meer cafés en restaurants per inwoner dan New York. Daarnaast zijn de kosten voor levensonderhoud laag en is er veel keuze voor huisvesting.

Het betreft een team die psychiatrische zorg in verschillende locaties biedt, in zowel klinieken als ziekenhuizen. Er wordt acute en intensieve klinische zorg voor mensen met ernstige psychische problemen aangeboden. Dit zijn patiënten die te ziek zijn om thuis te worden verzorgd en die intensieve zorg, behandeling en ondersteuning nodig hebben. De focus van de behandeling ligt op herstel en terugkeer van patiënten naar huis, meestal binnen 2-3 weken. Indien nodig wordt er ondersteuning vanuit de gemeenschap ingezet.

Functie

Namens dit team zijn wij op zoek naar een psychiater voor een fulltime, permanente positie.

U zult een sterk ervaren en enthousiast team versterken. Verder zult u te maken krijgen met een uitdagende patiëntenpopulatie waar uw vaardigheden getest zullen worden. Ook zult u deelnemen aan het rooster op oproepbasis en dient u uw collega’s te ondersteunen waar nodig. De positie vereist nauwe samenwerking tussen verschillende specialismen waardoor u te maken zult krijgen met veel verschillende specialisten.

Kandidaten dienen over excellente communicatieve, samenwerkings-, administratieve en managementvaardigheden te beschikken. Ook dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99