Sluitingsdatum: 08/12/2019

Medisch Specialist - Radiologie - Finland
Geplaatst op 08-09-2019, Reference number: 2019199

Radioloog – Åland – Finland/Zweden

Locatie

De Åland eilanden vormen samen een Finse archipelago provincie aan de monding van de Botnische Golf. De provincie is zeer autonoom en volledig gedemilitariseerd. De officiële en enige taal is Zweeds. Maar een klein aantal van de ruim drie honderd bewoonbare eilanden zijn daadwerkelijk bewoond. In totaal heeft Åland een populatie van 30 000 mensen, waarvan 90% op het grootste eiland woont. De hoofdstad Mariehamn ligt ook op dit eiland. Door de maritieme ligging hebben de eilanden zowel een mildere zomer als winter dan het Zweedse en Finse vasteland. Åland is gemakkelijk te bereiken vanaf Helsinki, Turku en Stockholm. De verschillende eilanden zijn verbonden door pontjes en bruggen. De natuur is erg groen en wijdgerekt, de huizen zijn vrolijk gekleurd, het water is erg helder en schoon, en overal zijn prachtige wijde uitzichten.

Het lokale ziekenhuis beschikt over vijf afdelingen (interne geneeskunde, chirurgie, orthopedie, gynaecologie en obstetrie, kindergeneeskunde en psychiatrie). Daarnaast zijn er verschillende poliklinische afdelingen. Het ziekenhuis heeft in totaal bijna 1000 werknemers.
Momenteel bevat de radiologie afdeling twee DR labs, een dual-energy CT scanner, een topklasse echo apparaat, een C-arm fluoroscopie apparaat en een DR mammografie apparaat. In juni 2018 is er bovendien een 1,5T MRI geïnstalleerd. De afdeling bestaat uit twee radiologen, tien radiologie-medewerkers en drie secretaresses.

Functie

Namens het bovengenoemde ziekenhuis zijn wij opzoek naar een radioloog voor een full time functie. Bij interesse is er ook een andere arbeidsovereenkomst dan full time mogelijk.

De radiologie afdeling verzorgt conventionele radiografie en een breed scala aan gevorderde computergestuurde tomografie zoals CT angiografie, CT brein perfusie, dual energy CT en CT-gestuurde interventies. Bovendien wordt er ook mammografie inclusief double reading verricht. Naast electieve conventionele radiografie bestaat een groot deel van het werk ook uit acute gevallen.

De afdeling biedt een interessante en uitdagende werkomgeving, waar interdisciplinaire samenwerking sneller en laagdrempeliger is dan in de meeste ziekenhuizen. Bij voorkeur heeft de kandidaat een hoog kennisniveau en de motivatie om te blijven ontwikkelen.

Het salaris en compensatieregelingen zijn volgens het officiële contract en zijn op hetzelfde niveau als centraal Europa. Vakantie- en sociale regelingen zijn erg genereus. Er wordt assistentie aangeboden bij het zoeken naar een huis of appartement.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Richard Massaad

Recruitment Consultant

Richard Massaad
Recruitment Consultant
E: r.massaad@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 88
T: +31 6 36 36 35 99