Sluitingsdatum: 06/10/2019

Medisch Specialist - Radiologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 06-07-2019, Reference number: 2019146

Radioloog – Hawke’s Bay – Nieuw Zeeland

Locatie

Hawke’s Bay is een regio in Nieuw-Zeeland op het Noordereiland. De hoofdstad van deze regio is Napier. De regio staat bekend om het zonnige, warme klimaat en de wijnbouw die er in grote mate plaatsvindt. Er zijn excellente scholen en veel mogelijkheden om verschillende sporten uit te oefenen. U kunt hier genieten van het prachtige klimaat en de mooiste stranden. Deze regio produceert wijnen van wereldklasse en is hier mee bekender geworden. Een significante gedeelte van de populatie bestaat uit mensen van Maori afkomst (rond de 25%). Na de heftige aardbeving van 1931 werden er Art Deco gebouwen gebouwd en om het erfgoed van de stad te vieren organiseert Napier ieder jaar het Art Deco Weekend in februari.

Het ziekenhuis kenmerkt zich om haar multidisciplinaire aanpak van verschillende ziektebeelden; derhalve zijn er dan ook wekelijkse besprekingen met alle andere specialismen. Ook beschikt dit ziekenhuis over 400 bedden en een CT scanner, een SPECT/CT, 4 echo apparaten, een 1,5T MRI scanner, een modern catheterisatielab, een fluoroscopie unit, 3 röntgenapparaten en een RIS/PACS-systeem met spraakherkenning. Daarnaast beschikt dit ziekenhuis over nauwe banden met onder andere de Universiteit van Otago en Wellington Medical School waardoor onderwijs centraal staat.

Functie

Namens dit ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar meerdere radiologen. De positie is bij voorkeur fulltime en permanent echter ook parttime en tijdelijke aanstellingen zijn bespreekbaar.

Gezocht wordt naar radiologen die breed georiënteerd zijn en ervaren zijn in de Interventieradiologie en/of Nucleaire Geneeskunde. Daarnaast zult u bijdragen aan het opleiden van personeel door het geven van onderwijs aan co- en arts-assistenten en verpleegkundig personeel. U zult meedraaien in het dienstrooster van de vakgroep. Weekenddiensten zijn op oproepbasis en de nachtdiensten worden vanuit de thuisomgeving gedaan. U zult de vakgroep van momenteel 8 radiologen versterken.

De werkgever biedt, naast aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, ondersteuning bij uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland aan.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99