Sluitingsdatum: 08/09/2019

Medisch Specialist - Radiologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 08-06-2018, Reference number: 2019124

Radioloog – Hawke’s Bay – Nieuw-Zeeland

Locatie

Hawke’s Bay is een regio in Nieuw-Zeeland op het Noordereiland. De hoofdstad van deze regio is Napier. Hawke’s Bay staat bekend om het zonnige, warme klimaat en de wijnbouw die er in grote mate plaatsvindt. Er zijn excellente scholen en veel mogelijkheden om verschillende sporten uit te oefenen. U kunt hier genieten van het prachtige klimaat en de mooiste stranden. Deze regio produceert wijnen van wereldklasse en is hier mee bekender geworden. De hoofdstad van deze regio is Napier. Een significante gedeelte van de populatie bestaat uit mensen van Maori afkomst (rond de 25%). Na de heftige aardbeving van 1931 werden er Art Deco gebouwen gebouwd en om het erfgoed van de stad te vieren organiseert Napier ieder jaar het Art Deco Weekend in Februari.

Functie

Namens het Hawkes Bay ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zoeken wij een Radioloog. De positie is bij voorkeur fulltime en permanent echter ook parttime en sollicitaties op basis van tijdelijk contract zijn mogelijk.

Gezocht wordt naar een specialist die breed georiënteerd is en ervaring heeft in de interventieradiologie en/of nucleaire geneeskunde. Idealiter heeft u ook passie voor het geven van onderwijs aan co- en arts-assistenten en verpleegkundig personeel. U zult meedraaien in het dienstrooster van de vakgroep. Weekenddiensten zijn op oproepbasis en de nachtdiensten worden vanuit de thuisomgeving gedaan.

U zult de vakgroep van momenteel 8 radiologen komen te versterken. Het ziekenhuis heeft een multidisciplinaire aanpak en er zijn dan ook wekelijkse besprekingen met alle andere specialismen. Het ziekenhuis heeft 400 bedden en beschikt over een CT scanner, een SPECT/CT, 4 echo apparaten, een 1,5T MRI scanner, een modern catheterisatielab, een fluoroscopie unit, 3 röntgenapparaten en een RIS/PACS-systeem met spraakherkenning.

De werkgever biedt, naast aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, ondersteuning bij uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland aan.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99