Sluitingsdatum: 13/10/2019

Medisch Specialist - Radiologie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 13-07-2019, Reference number: 2019152

Radioloog – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors, mooie natuurgebieden en een prachtige kustlijn. De stad heeft uitgebreide voorzieningen, hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar via een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. Het Lake district is minder dan twee uur verwijderd en de internationale vliegvelden Leeds Bradford en Newcastle liggen nog dichterbij; binnen een uur rijden. Zowel vanaf Leeds Bradford als Newcastle vertrekken meermaals per dag directe vluchten naar Schiphol.

De academische ziekenhuisgroep, is veruit de grootste van de regio en bestaat uit meerdere centra, waaronder een universiteitsziekenhuis. De ziekenhuizen bieden eerste tot gespecialiseerde derdelijnszorg. Het universiteitsziekenhuis heeft de rol als hoofd traumacentrum voor een populatie van ongeveer 1,5 miljoen. Hiertoe behoort een groot radiologisch/-therapeutisch centrum. Bovendien is er een speciale afdeling voor ruggenmerg trauma, het verwijscentrum voor een populatie van 3,4 miljoen mensen. De radiologie afdeling van de ziekenhuisgroep beslaat 3 centra en bevat in het universiteitsziekenhuis een aparte neuroradiologie sectie. Gezamenlijk zijn er vier CT-scanners, twee 3TMRIs en drie 1,5T MRIs. Er zijn aparte ruimtes voor PET-CT, SPECT-CT, echografie, fluoroscopie, hybride endovasculaire behandelingen en neuroradiologie. Er is een PACS-systeem en de optie voor thuis verslaglegging is in ontwikkeling. Wekelijks multidisciplinair overleg en een toegewijd hooggeschoold team zorgt voor hoge kwalitatieve zorg.

Functie

Namens bovenstaande ziekenhuisgroep zijn we op zoek naar een gemotiveerde radioloog om het huidige team te versterken. Het betreft een fulltime, permanente functie. De voorkeur gaat uit naar een radioloog met een subspecialisatie in interventie radiologie, kinderradiologie, urologische radiologie, neuroradiologie, of oncologische radiologie.

Uw expertise zal gevraagd worden bij poliklinische en opgenomen patiënten, binnen multidisciplinaire overleggen, en op meerdere ziekenhuislocaties. Naast de klinische werkzaamheden worden er ook mogelijkheden geboden binnen onderwijs, onderzoek en audit. Door de sterke band met de universiteit worden er veel nascholingen en ruime educatieve mogelijkheden geboden. U zal bovendien arts-assistenten superviseren en deelname in onderzoek wordt sterk aangemoedigd.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Het jaarsalaris zal tussen de 76.000 en 108.000 Britse pond liggen, afhankelijk van uw ervaring. Daarnaast wordt er een relocatie pakket geboden tot 10 000 Britse pond om u te helpen met de verhuizing. Voor aanvang van de functie is een GMC-registratie vereist. MMedical zal u hier uiteraard in begeleiden.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99