Sluitingsdatum: 09/12/2020

Medisch Specialist - Radiologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 09-09-2020, Reference number: 2020238

Radioloog – Whangarei – Nieuw-Zeeland

Locatie

Whangarei is de meest noordelijke stad in Nieuw-Zeeland en de regionale hoofdstad van de Northland regio. De stad heeft rond de 55.000 inwoners en is goed bereikbaar via verschillende snelwegen, een vliegveld en een treinstation. In dit gebied van Nieuw-Zeeland wonen de meeste Maori’s. Door de lange aanwezigheid van deze Maori’s zijn de invloeden van de oorspronkelijke Nieuw-Zeelandse bewoners hier nog bijzonder sterk.

Dit ziekenhuis is het grootste tweedelijnsziekenhuis van de Northland regio en telt nog drie kleinere omliggende perifere ziekenhuizen. De afdeling Radiologie biedt een uitgebreid assortiment diagnostische beeldvormingsdiensten voor de Northland-populatie. Er worden jaarlijks meer dan 100.000 onderzoeken verricht. Verder beschikt de afdeling over röntgen- CT- en MRI-apparatuur. Ook worden er echografieën, mammografieën en fluoroscopieën uitgevoerd.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij op zoek naar een radioloog voor een full- of parttime, permanente positie.

U zult een team versterken bestaande uit 14 andere radiologen. Samen met dit team zult u een gevarieerde en uitdagende patiëntenpopulatie behandelen. Ook is er sprake van een rooster op oproepbasis en wordt een flexibele houding van u verwacht ten aanzien van ondersteuning van collegae. Naast de reguliere taken zult u bijdragen aan het onderwijs van basisartsen en arts-assistenten. Bovendien zult u moeten deelnemen aan verplichting bij- en nascholing voor medisch specialisten (CME). De positie vereist nauwe samenwerking tussen verschillende specialismen, hierdoor zult u te maken krijgen met veel verschillende specialisten en vindt er wekelijks een MDO plaats.

Kandidaten met een subspecialisme of interesse in het ontwikkelen van een subspecialisme krijgen de voorkeur. Daarnaast dient u te beschikken over excellente sociale, communicatie en administratieve vaardigheden.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidvoorwaarden.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99