Sluitingsdatum: 06/01/2021

Medisch Specialist - Radiotherapie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 06-10-2020, Reference number: 2020278

Radiotherapeut – Waikato – Nieuw-Zeeland

Locatie

Op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland ligt de regio Waikato, gekarakteriseerd door prachtige vulkaanstranden, het ruige open heuvellandschap en de grootste actieve vulkaan in het zuiden, Mount Ruapehu. Hamilton is de hoofdstad van deze regio en heeft ongeveer 190.000 inwoners. De Waikato rivier splitst de stad in twee delen. De stad Hamilton staat bekend als een bruisende studentenstad met zo’n 40.000 studenten. Het heeft een jonge bevolking en bestaat uit meer dan 80 verschillende etnische groepen. De huizen zijn er goedkoop en de scholen goed.

De positie wordt aangeboden door een academisch ziekenhuis welke derdelijnszorg biedt aan een grote regio (waaronder de Midland regio) bestaande uit ongeveer 900.000 mensen. De Radiologie afdeling beschikt over modern apparatuur en is op nationaal niveau de voorloper in HDR brachytherapie behandeling. Hoewel een breed scala aan anatomische locaties hier worden behandeld ligt de nadruk op cervicale en prostaat brachytherapie. Doordat dit een derdelijnszorg instelling betreft worden er regelmatig nieuwe technieken getest en worden nieuwe technieken ontwikkeld. Het radio-oncologie team bestaat uit zeven oncologen, zeven hematologen, acht radiotherapeuten en zeven artsen welke gericht zijn op palliatieve zorg. Het team is daarnaast ook werkzaam in poliklinieken in Hamilton en drie andere tweedelijnsziekenhuizen. Door de nauwe academische banden tussen de werkgever en de universiteiten uit de regio fungeert dit ziekenhuis ook als opleidingsplek voor specialisten, basisartsen, coassistenten en geneeskunde studenten.

Functie

Namens dit ziekenhuis zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren radiotherapeut voor een fulltime positie. De minimale aanstelling is een jaar. Een permanente aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Een deel van de taken bestaan uit het begeleiden en bijdragen aan het onderwijs van niet alleen geneeskunde studenten, coassistenten en arts-assistenten maar ook overig medisch personeel. Dit zal, onder andere, in de vorm van superviseren en begeleiden plaatsvinden. Bovendien, zult u komen te werken in een dynamische en uitdagende omgeving waar u uw kennis, vaardigheden en ervaring zal inzetten om de uitdagende patiëntenpopulatie te behandelen.

Er wordt bij voorkeur gezocht naar specialisten geïnteresseerd in gynaecologische, centrale zenuwstelsel en KNO tumoren. Daarnaast wordt interesse in sterotactic body radiation (SBRT) op prijs gesteld. Daarnaast dienen kandidaten minimaal twee jaar werkervaring te hebben. Afhankelijk van uw kwalificaties kan hier van afgeweken worden.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici:

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical. Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99