Sluitingsdatum: 01/10/2022

Verpleegkundige - Recovery - Nederland
Geplaatst op: 01-07-2022, Reference number: 2022121

Recovery verpleegkundige – Maastricht – Nederland

Locatie

Een zelfstandige kliniek in de regio van Maastricht heeft een positie voor recovery verpleegkundige open staan. De kliniek wordt gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid en korte wachttijden. Patiënten kunnen binnen een week terecht bij de kliniek voor een behandeling in het operatiecentrum, met 1 poliklinische operatiekamer en 2 normale operatiekamers. Ook heeft de kliniek een verpleegafdeling met 10 kamers en 22 bedden, waar patiënten komen te liggen wanneer een kortdurende opname nodig is. Voor de operaties die ze vooral verrichten volstaat een dagopname vaak, maar mocht het nodig zijn is een overnachting dus mogelijk. Behandelingen worden gedaan onder plaatselijke of complete verdoving. Als recovery verpleegkundige waak je voor postoperatieve complicaties en sta je de patiënt bij in de fase na de operatie.

Functie

Namens bovenstaande kliniek zoeken wij een recovery verpleegkundige met ervaring in de Orthopedie, KNO, Plastische- en Algemene chirurgie. Het aantal uren is in overleg en ook is het mogelijk in loondienst of als zzp’er te werken.

De geschikte kandidaat komt te werken in een hecht team, van hoog niveau. Het werken bij de kliniek is uitdagend en patiëntgericht. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk, iets wat de patiënten ook zelf opmerken. Je blijft bij de patiënten gedurende hun hele verblijf in de kliniek, zo bereid je ze voor op de operatie en loop je samen met de anesthesioloog een checklist door. Na de operatie vang je de patiënt op en controleer je de vitale parameters, naast verpleegtechnische handelingen. Mocht het nodig zijn kun je zelfstandig diagnosticeren en ingrijpen. Je bent goed in staat te oordelen of een patiënt ontslagen kan worden, en kunt dit ook goed verdedigen. Omdat je met veel verschillende apparaten werkt, moet je goed op de hoogte zijn van de geldende protocollen.

Om te kunnen reageren is een afgeronde opleiding tot recovery verpleegkundige vereist. Ook moet je een BIG-registratie hebben, naast de bevoegdheid om verpleegkundige zorg te verlenen. Omdat je verschillende patiënten ziet, moet je goed op de hoogte zijn en diagnoses kunnen stellen. De medische kennis die je hebt moet je ook goed over kunnen brengen naar patiënten en familieleden. Hierdoor zorg je ervoor dat de patiënten een zorgeloos bezoek hebben, en met een goed gevoel naar huis gaan.

De werkgever bied een aantrekkelijk salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Omdat ze een zelfstandige kliniek zijn, hebben ze ook de voordelen van een zelfstandige kliniek. Hieronder valt onder andere, korte lijnen met collega’s en een open werksfeer.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Anouk van Rooijen

Senior Consultant

Anouk van Rooijen
Senior Consultant
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99