Sluitingsdatum: 10/05/2019

Medisch Specialist - Reumatologie - Nieuw Zeeland
Geplaatst op 10-02-2019, Reference number: 2019022

Reumatoloog – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors en het Yorkshire Dales National Parken de Yorkshire kust. De stad heeft hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar met een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. Het Lake district is minder dan 2 uur ver weg en Leeds Bradford en Newcastle internationale vliegvelden zijn op een afstand vaneen uur rijden.

Het ziekenhuis is een groot universitair ziekenhuis. Het heeft ongeveer 1000 bedden en beschikt over een grote trauma unit, 3T MRI-scanner, een radiotherapie centrum en een ivf-kliniek. Het is een van de grootste ziekenhuizen van Engeland. De afdeling Reumatologie is een van de belangrijkste in het noordoosten van Engeland en bestaat uit een polikliniek en een dagkliniek. Verder is er is toegang tot klinische bedden en revalidatievoorzieningen, waaronder fysiotherapie, hydrotherapie, ergotherapie, podotherapie, en klinische psychologie. De reumatologen worden ondersteund door onder andere 3 arts-assistenten (2 huisartsgeneeskunde en 1 reumatologie) en een gespecialiseerde verpleegkundig team. De afdeling biedt verder onderzoeksmodaliteiten aan zoals botdesintometrieën en echo-apparaten ter analyse van gewrichtsproblemen. Alle reumatologen draaien ook een outreach-kliniek in de regio. Er zijn specialistische klinieken voor metabole botziekten, pediatrische/adolescenten reumatologie, bindweefselziekten en gecombineerde klinieken met orthopedie.

Functie

Namens bovengenoemd ziekenhuis zijn wij op zoek naar een reumatoloog voor een fulltime, permanente positie.

U zult een team versterken van 5 andere reumatologen. U zult werkzaam zijn in meerdere ziekenhuizen. De succesvolle kandidaat wordt aangemoedigd om zijn/haar eigen speciale interessegebied te ontwikkelen en deel te nemen aan onderwijs- en onderzoeksactiviteiten.

Ervaring in het verrichten van onderzoek of in het geven van onderwijs is een pre. Ook is ervaring in management en administratie een pre. Voor deze positie dient u te beschikken over excellente sociale, communicatie, administratieve en managementvaardigheden.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99