Sluitingsdatum: 19/08/2020

Medisch Specialist - Ouderengeneeskunde - Nederland
Geplaatst op 19-05-2020, Reference number: 2020113

Specialist Ouderengeneeskunde – Amsterdam – Nederland

Functie

Namens een expertisecentrum zijn wij momenteel op zoek naar een specialist Ouderengeneeskunde voor een fulltime positie. Er wordt gezocht naar specialisten Ouderengeneeskunde met een interesse in GRZ of WLZ.

De positie wordt aangeboden door een expertisecentrum in Amsterdam. De werkgever beschikt over 4 locaties. Drie hiervan zijn in Amsterdam gelegen en één in Nieuw-Vennep. Het expertisecentrum houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling en scholing. Daarnaast is er een breed scala aan professionals werkzaam waaronder ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten, psychologen en specialisten Ouderengeneeskunde. Daarnaast beschikt de werkgever over nauwe academische banden met het VUmc, AMC, verschillende hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties.

De succesvolle kandidaat zal een multidisciplinair team versterken waarin hij/zij regie zal krijgen over minimaal 24 patiënten. Ook zult u onderdeel uitmaken van een of meerdere multidisciplinaire ontwikkelingsteams. Hier zult u actief bijdragen aan de kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en onderzoek van het centrum. Naast werk binnen het team zal de succesvolle kandidaat ook een medische vakgroep ondersteunen. Deze vakgroep heeft direct invloed op het beleid binnen de instelling. De vakgroep bestaat uit een gevarieerde groep van medisch personeel waaronder AIOS en HAIO’s.

De zorgorganisatie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een vast dienstverband, uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris. Het salaris is conform het CAO VVT in FWG 75 (minimaal 4.989,- en maximaal 7.870,- bruto bij een 36 uur werkweek).

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Susie Post

Recruitment Consultant

Susie Post
Recruitment Consultant
E:  s.post@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 77
T: +31 6 36 36 35 99