Sluitingsdatum: 15/03/2019

Medisch Specialist - Ouderengeneeskunde - Nederland
Geplaatst op 15-12-2018, Reference number: 2018246

Specialist Ouderengeneeskunde – Lelystad/Dronten – Nederland

Functie

Namens een zorginstelling voor ouderen in de regio Lelystad zijn wij momenteel op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde voor een fulltime positie voor de duur van minimaal 1 jaar.

De bovengenoemde zorginstelling richt zich op het consistent verder ontwikkelen van haar diensten. De instelling verleent zorg op brede werkterreinen zoals onder andere geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, palliatieve zorg en chronische somatiek. De instelling biedt zorg aan 1100 mensen. Verder zijn er ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers werkzaam bij de instelling en beschikt het over 3 woonzorgcentra, een verpleeg-en behandelcentrum, een zorgsteunpunt en 3 zorghotelaccommodaties.

U zult werkzaam zijn in meerdere steden binnen de regio Lelystad. De werktaken zullen bestaan uit het begeleiden en behandelen van chronisch zieke patiënten en kwetsbare ouderen. Verder zult u medische behandelplannen opstellen, deze uitvoeren en aanwijzingen geven aan het overige medisch personeel. Ook zult u werkzaam zijn in multidisciplinair verband. Hierbij is het noodzakelijk dat u deelneemt aan de MDO’s. U zult bijdragen aan de ontwikkelingen ten aanzien van geclusterd wonen en gespecialiseerde en belevingsgerichte zorg. Ten slotte zult u supervisie geven aan basisartsen en verpleegkundig specialisten.

Voor deze functie dient u te beschikken over excellente communicatievaardigheden, kennis over de doelgroep en de aanverwante problematiek en adequate kennis van de relevante wet- en regelgeving (WGBO).

De werkgever biedt aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99