Sluitingsdatum: 07/07/2020

Medisch Specialist - Ouderengeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 07-04-2020, Reference number: 2020059

Specialist Ouderengeneeskunde – Regio Flevoland – Nederland

Functie

Namens een ouderenzorginstelling zijn wij op zoek naar een specialist Ouderengeneeskunde voor een fulltime, permanente positie.

Samen met een team bestaande uit ervaren basisartsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en zorgprofessionals zult u medische zorg verlenen op verschillende locaties. Ook zult u samen werken met huisartsen en andere medisch specialisten om extra-, trans-, en semimurale zorg te bieden. Doordat de patiëntenpopulatie vaak meervoudige problematiek heeft zal uw kennis en ervaring onmisbaar zijn in het behandelen van deze patiënten. Wanneer behandelen niet meer mogelijk is dient u deze patiënten te begeleiden in hun laatste levensfase. Verder wordt u actief betrokken bij onderwijs- en opleidingsactiviteiten en begeleidt u basisartsen en verpleegkundig specialisten.

Een breed scala aan algemene ervaring en kennis is een vereiste. Verder dienen kandidaten over excellente sociale-, communicatie, samenwerkings-, administratieve en managementvaardigheden te beschikken.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidvoorwaarden zoals vrije weekenden (waarbij het mogelijk is om in het weekend te werken en extra bij te verdienen), flexibele uren, een competitief salaris en doorgroeimogelijkheden in de vorm van kaderopleidingen.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99