Sluitingsdatum: 03/04/2023

Verpleegkundige - Chirurgie - Nederland
Geplaatst op 03-02-2022, Referencenumber: 2023001

Teamcoördinator OK – Brabant – Nederland

Locatie

Bij een kliniek gespecialiseerd in het laseren van ogen is een positie vrijgekomen voor Teamcoördinator OK. De operatiekamers zijn een belangrijk onderdeel van de kliniek, en de plek waar de cliënten gelaserd worden. Er werken ongeveer 20-30 collega’s. De coördinator zorgt ervoor dat er altijd genoeg personeel is, en dat de behandelingen door kunnen gaan. De kliniek gelooft dat de beste zorg gegarandeerd wordt met tevreden medewerkers. Dit staat dan ook hoog in het vaandel, naast het bieden van de beste zorg en comfort voor de cliënten.

Functie

Namens bovenstaande kliniek zijn wij per direct op zoek naar een OK-assistent, met ambitie om ook deels als coördinator te werken. Het gaat om een functie van 32-40 uur, met een jaarcontract waarbij je uitzicht hebt op een contract voor onbepaalde tijd.

De geschikte kandidaat komt te werken op het OK-complex. Hier werk je in het operatieassistenten team, en ben je de brug met het oogartsenteam. Het assistententeam bestaat uit OK-assistenten, CSA medewerkers en cliëntbegeleiders. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor een goed verloop op de operatieafdeling, om dit goed te laten verlopen heb je goede communicatieve vaardigheden nodig. Ze zijn constant bezig met het verbeteren van de zorg, en als coördinator heb je hier ook een leidende rol in. Om hier goed mee bezig te zijn moet je ook altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Om te kunnen reageren is een afgeronde opleiding tot OK-assistent vereist, en bij voorkeur kennis over refractiechirurgie. Sterke sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Je bent het aanspreekpunt voor het personeel, maar ook voor de cliënten. Deze komen naar de kliniek voor een ingrijpende en spannende behandeling. Het is belangrijk dat je hier gevoel voor hebt en mee om kunt gaan. Als coördinator moet je flexibel om kunnen gaan met tegenslagen en een goed verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

De werkgever biedt een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid trainingen en workshops te volgen en een goede reisregeling. Daarnaast zijn er geen oproep- of weekend/nacht/avond diensten.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Consultant

Anouk van Rooijen
Senior Consultant
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99