- MMedical - https://www.mmedical.nl -

Thoraxchirurg – Zürich – Zwitserland

Locatie

Zürich is de grootste stad van Zwitserland en de hoofdstad van het kanton Zürich. De stad heeft rond de 390,000 inwoners en is het economische centrum van het kanton. Zürich ligt aan de noordelijke kant van Zwitserland en heeft door de nabije ligging van de Alpen een heldere lucht, waardoor deze bergen vanuit de stad zichtbaar zijn. De stad is een belangrijk centrum van infrastructuur waar het internationale treinstation en de luchthaven toe behoren.

Het universiteitsziekenhuis is een van de grootste ziekenhuizen van Zwitserland, met 8000 medewerkers. Jaarlijks worden er meer dan 42 000 patiënten opgenomen en ongeveer 600 000 poliklinische consulten verricht. Het ziekenhuis biedt een uitdagende werkomgeving en heeft een hoge wetenschappelijke status. Er worden ingrepen over de gehele breedte van het spectrum verricht. Deze voldoen aan de hoogste internationale standaard en betreffen onder andere de chirurgische behandeling omtrent thoracale oncologie, minimaal invasieve ingrepen, en longtransplantatie.

Functie

Namens het universiteitsziekenhuis in Zürich zijn we op zoek naar een ervaren thoraxchirurg om de huidige vakgroep te versterken. Het betreft een fulltime functie (1,0 fte). De functie is geschikt voor een thoraxchirurg met een aantal jaren ervaring en affiniteit met de academie en het verwante onderzoek.

Er wordt gezocht naar een flexibele, teamgerichte en veerkrachtige persoonlijkheid die bereid is interdisciplinair te werken. Binnen uw verantwoordelijkheden zal de zorg vallen voor patiënten die alle aspecten van thoracale chirurgie omvat. Bovendien zal u sterk betrokken zijn bij zowel klinische als experimentele onderzoeksprojecten. Samenwerking op het gebied van onderwijs, onderzoek en kwaliteitswaarborging behoren ook tot het takenpakket.

Het ziekenhuis kenmerkt zich door een gevarieerde werkomgeving met hoogkwalitatieve zorg , onafhankelijkheid, flexibiliteit, en sterke verantwoordelijkheidszin. Continue bijscholing is gewenst en wordt sterk aangemoedigd.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Daarnaast is een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met: