Sluitingsdatum: 05/10/2021

Medisch Specialist - Urologie - Zwitserland
Geplaatst op 05-07-2021, Reference number: 2021168

Uroloog – Frauenfeld – Zwitserland

Locatie

Frauenfeld is de hoofdstad van kanton Thurgau. Daarnaast heeft deze bruisende stad een aantrekkelijke oude binnenstad. Midden in deze binnenstad is het Frauenfeld kasteel te vinden. Zoals de aanwezigheid van het kasteel wellicht laat merken is de architectuur van de stad klassiek en dus zijn er statige gezantschapshuizen uit de 18e eeuw te zien in de pittoreske stegen van de stad. Daarnaast is Frauenfeld het startpunt van vele fiets-, skate- en wandelroutes. Bestemmingen als het Seebachtal, de vele kastelen en de fantastische panoramische uitzichten zijn de moeite waard om te bezoeken. Het Kartuizerklooster van Ittingen, een juweel van nationale betekenis, ligt op enkele kilometers van Frauenfeld af.

De positie wordt aangeboden door een zorgverlener uit Thurgau. De ziekenhuis groep biedt zorg in verschillende locaties verdeeld door de gehele regio. Daarnaast biedt de werkgever een breed scala aan medische behandelingen en diagnostiek. Ook zijn er ongeveer 3.500 mensen hier in dienst en wordt er nauw samengewerkt met andere zorginstellingen uit de omgeving. Het Urologie-team verricht jaarlijks ongeveer 4.000 handelingen. Het personeel op de afdeling is zeer ervaren in het behandelen van complexe casuïstiek. Daarnaast beschikt dit personeel over uitgebreide expertise in minimaal invasieve, robot ondersteunde, reconstructieve en uro-oncologische chirurgie en endo-urologie. Daarnaast beschikt de werkgever over een gespecialiseerde Urologie kliniek en state-of-the-art apparatuur.

Functie

Namens dit ziekenhuis zijn wij op zoek naar een uroloog voor een full time positie. Een goede kennis van de Duitse taal (C1 niveau) is een vereiste en aanstelling is voor minimaal één jaar.

De succesvolle kandidaat zal deel uitmaken van de overkoepelende Urologie team welke werkzaam is in meerdere locaties van de werkgever. U zult te maken krijgen met een breed operationeel endo-urologisch spectrum. De werkgever biedt de mogelijkheid om een sub specialisme te ontwikkelen en bovendien zult u nauw betrokken zijn bij het opleiden van arts-assistenten. Samen met het team behandelt u een zeer uitdagende patiëntenpopulatie in sterk variërende werkomgevingen.

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met chirurgische en klinische ervaring. Ervaring in andrologie is een pre maar geen vereiste. Daarnaast dienen kandidaten te beschikken over goede sociale vaardigheden en een proactieve interdisciplinaire aan te nemen. Kandidaten met een interesse voor wetenschappelijk onder zoek en/of het verder ontwikkelen van de geleverde zorg krijgen de voorkeur.

Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland. 

De werkgever biedt bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden. 

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99