Sluitingsdatum: 05/10/2021

Medisch Specialist - Urologie - Zwitserland
Geplaatst op 05-07-2021, Reference number: 2021171

Uroloog – Regio Luzern – Zwitserland

Locatie

Het kanton Luzern, met de gelijknamige hoofdstad, ligt middenin Zwitserland. Het district ligt aan de voet van de Alpen. Het gebied is rijk aan rivieren en meren en heeft een belangrijke agrarische achtergrond met uitgestrekte natuur. De stad Luzern heeft ongeveer 80.000 inwoners en ligt aan de rivier de Neuss, die het centrum verdeelt in een oud en nieuw gedeelte. De twee stadsdelen worden verbonden met elkaar door een zestal bruggen. Luzern, waar Duits wordt gesproken, heeft een zeeklimaat met temperaturen in de zomer rond de 20 graden en rond het nulpunt in de winter.

De positie wordt aangeboden door een grote, privé zorginstelling uit de regio Luzern. Hier worden ongeveer een kwart van alle klinische behandelingen uit de regio verricht. De werkgever beschikt over meerdere locaties in de regio en fungeert als een van de belangrijkere opleidingslocaties in Zwitserland.

Functie

Namens dit ziekenhuis in regio Luzern zijn wij op zoek naar een uroloog voor een full- of parttime positie. Aanstelling is voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging in overleg met de werkgever.

De succesvolle kandidaat zal poliklinisch werkzaam zijn en is verantwoordelijk voor endoscopische operaties en urodynamische diagnostiek. Daarnaast biedt u uw collega’s advies en ondersteuning waar nodig. Ook zult u bijdragen aan de opleiding van arts-assistenten en coassistenten. Het is ook mogelijk om bij te dragen aan onderzoek indien hier interesse voor is. Daarnaast zult u een uitdagende patiëntenpopulatie behandelen samen met het multidisciplinair team en bent u verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de geleverde zorg. Een actieve en innovatieve houding wordt op prijs gesteld.

Jonge klare urologen of artsen in opleiding tot uroloog welke de opleiding bijna hebben afgerond worden aangemoedigd om op deze positie te reageren. Specialistische werkervaring is dan ook niet verplicht maar is wel een pre. Kandidaten die een sub specialisme willen ontwikkelen binnen de Urologie krijgen de voorkeur.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99