Sluitingsdatum: 09/06/2019

Medisch Specialist - Verloskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 09-03-2019, Reference number: 2019036

Verloskundige – Auckland – New Zealand

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omringd door vele wijnregio’s, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Met meer dan 2000 zonuren per jaar heeft de stad een van de hoogste zonuren van Nieuw-Zeeland. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

Het betreffende ziekenhuis is een belangrijk academisch ziekenhuis verbonden aan de Universiteit van Auckland School of Medicine en biedt zorg aan een bevolking van 500.000 in Zuid- en Oost-Auckland. Het biedt tweede- en derdelijnszorg aan de regio. Dit ziekenhuis beschikt over 600 bedden. Het verloskundige team zorgt voor ongeveer 7.500 geboortes per jaar. Verder wordt er medisch personeel opgeleid en wordt het gehele spectrum van de verloskunde uitgevoerd. De afdeling beschikt over 16 natale- en 77 postnatale bedden. Verder beschikt de afdeling over verschillende units waar vrouwen met verschillende verloskundige problematiek kunnen worden op genomen.

Functie

Namens dit ziekenhuis zijn wij op zoek naar een verloskundige voor een veelzijdige flexibele positie.

U zult een sterk ervaren en enthousiaste team versterken en zult het gehele spectrum van uw vak behandelen en daarom overal inzetbaar zijn. U zult verder minimaal 2 keer per maand werken maar kan flexibel in worden gezet. Verder zult u te maken krijgen met een uitdagende patiëntenpopulatie waar uw vaardigheden getest zullen worden.

Voor deze positie dient u te beschikken over minimaal 2 jaar verloskundige werkervaring.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99