Sluitingsdatum: 15/03/2019

Overig - Verpleegkunde - Nederland
Geplaatst op 15-12-2018, Reference number: 2018247

Verpleegkundig Specialist – Lelystad/Dronten – Nederland

Functie

Namens een ouderenzorginstelling in de regio Lelystad zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundig specialist voor een fulltime positie voor minimaal 1 jaar à 32 uur per week.

De zorginstelling verleent zorg op brede werkterreinen zoals onder andere geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, palliatieve zorg en chronische somatiek. De instelling biedt zorg aan 1100 mensen. Verder zijn er ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers werkzaam bij de instelling en beschikt het over 3 woonzorgcentra, een verpleeg-en behandelcentrum, een zorgsteunpunt en 3 zorghotelaccommodaties.

U zult onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde medische zorg verlenen op meerdere afdelingen waar u op medisch gebied het eerste aanspreekpunt zult zijn. De werktaken zullen bestaan uit het begeleiden van chronisch zieke patiënten en kwetsbare ouderen. Verder zult u medische behandelplannen uitvoeren en zult u werkzaam zijn in een multidisciplinair verband. Hierbij is het noodzakelijk dat u deelneemt aan de MDO’s. Ten slotte zult u actief participeren in commissies en werkgroepen om zo de zorgverlening te kunnen verbeteren.

Voor deze functie dient u te beschikken over een succesvol afgeronde MANP-opleiding, kennis over de doelgroep en de aanverwante problematiek en adequate kennis van de relevante wet- en regelgeving (WGBO). Verder dient u flexibel te kunnen werken en inzetbaar te zijn in de avond, nacht, en weekenden.

De werkgever biedt aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk ontwikkelbudget, korting op een sport of telefonie abonnement en deelname aan een fietsplan. Het salaris zal conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, FWG 60 zijn.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99