Sluitingsdatum: 05/08/2022

Verpleegkundige - Verpleegkundige - Nederland
Geplaatst op 05-05-2022, Reference number: 2022097

Verpleegkundige – Regio Noord-Holland – Nederland

Locatie

De positie wordt aangeboden door een ouderenkliniek uit de regio Noord-Holland. Deze kliniek beschikt over een gesloten klinische opnamevoorziening waar oudere cliënten met psychiatrische problematiek behandeld worden. Deze oudere cliënten worden behandeld voor psychotische stoornissen, stemmings- en angstproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. De cliënten worden zowel vrijwillig als gedwongen opgenomen onder de wet verplichte GGZ.

Functie

Namens bovenstaande zorginstelling zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige voor een functie van 24-36 uur. Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar. Ook is een ZZP-constructie bespreekbaar.

De geschikte kandidaat zal in zijn/haar rol als verpleegkundige verpleegtechnische handelingen verrichten, waaronder onder andere het uitzetten, het controleren en het verstrekken van medicatie. Het signaleren en het ondernemen van acties op psychisch, somatisch en sociaal gebied behoort ook tot het takenpakket. Verder dient de kandidaat crisissituaties te signaleren en te voorkomen. In crisissituaties wordt er verwacht dat je in jouw rol ondersteuning biedt. Tot slot behoort het uitvoeren van administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit jouw taken ook tot jouw takenpakket.

Kandidaten die op deze functie willen reageren dienen te beschikken over een afgeronde opleiding MBO Verpleegkunde en een BIG-registratie. Daarnaast hebben kandidaten aantoonbare uitgebreide werkervaring en kennis van het vak. Verder dient de kandidaat affiniteit te hebben met de doelgroep. De kandidaat dient een positieve VOG te kunnen leveren. Onderdeel van de sollicitatieprocedure behelst het natrekken van referenties, het uitvoeren van een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van uw diploma’s.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Salariëring is conform het GGZ cao (FWG 45). Het salaris is afhankelijk van uw ervaring en kwalificaties en zal tussen minimaal 2.407,- en maximaal 3.396,- euro zijn, op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijgt u een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijgt u 8% vakantietoeslag en worden reis- en onkosten vergoed. Een ZZP-constructie is ook bespreekbaar.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Indien u interesse heeft in bovenstaande positie neem dan contact op met:

Susie Post

Senior Consultant

Susie Post
Senior Consultant
E:  s.post@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 77
T: +31 6 36 36 35 99