Medisch Personeel

MMedical levert effectieve oplossingen voor internationale medische werving aan haar cliënten over de gehele wereld.

Tijdelijk personeel: Tijdelijke werknemers zijn een essentieel onderdeel van elk personeelsbestand. Zo kan een tijdelijke onderbezetting door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of overige omstandigheden worden overbrugd. Door ons netwerk van ervaren recruitment consultants en artsen over de hele wereld en een toonaangevende website is MMedical een geschikte partner voor het vervullen uw tijdelijke posities.

Vaste medewerkers: MMedical heeft een uitgebreid netwerk van medisch professionals. Wij kunnen u bijstaan in het vinden van geschikte artsen en paramedisch personeel. Wij kunnen u in het volledige aannametraject bijstaan: van voorselectie, organiseren van kennismakingsgesprekken tot het verwerken van een eventuele aanvraag van een werkvergunning en het verkrijgen van een licentie om te mogen praktiseren. Samen met u maken wij een plan van aanpak waarin uw wensen kunnen worden besproken zodat wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk op u af kunnen stemmen.

Wij hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers om hen op de hoogte te houden van het wervingsproces en om te horen of onze dienstverlening nog steeds aansluit op uw wensen. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en kan snel geanticipeerd worden op veranderende omstandigheden.

Wat kunnen wij u bieden:

-Uitgebreide hulp bij het werving- en selectieproces
-Toegang tot een netwerk met gemotiveerde en hoogopgeleide medisch professionals. O.a. medisch specialisten, ANIOS, tandartsen, apothekers, fysiotherapeuten, laboranten en verpleegkundigen
-Service op toegespitst op uw specifieke wensen

Neem contact op met een van onze medewerkers om te horen wat MMedical voor uw organisatie kan betekenen.

Medisch SpecialistenBasisartsenParamedici

Medisch Specialisten

MMedical is gespecialiseerd in de werving van Medisch Specialisten. Wij beogen ons aanbod zo divers en uitgebreid mogelijk te houden en zijn dan ook ook altijd op zoek naar zorginstellingen die zich bij ons aan willen sluiten. De werving van Medisch Specialisten doen wij uiteraard uiterst secuur. Zo weet u als zorginstelling dat u altijd een betrouwbare, hoogopgeleide, ervaren Medisch Specialist van ons zult ontvangen.

Basisartsen

Naast Medisch Specialisten bieden wij tevens basisartsen aan. U kunt zowel opleidingsplekken als zaalarts plekken voor ieder specialisme bij ons kwijt. Uiteraard maken wij altijd voor u persoonlijk een selectie van basisartsen die wij geschikt achten voor uw zorginstelling. U kunt uiteraard vooraf uw wensen en vereisten met ons bespreken. Al onze basisartsen zijn zeer hardwerkend en hopen oprecht veel van uw zorginstelling te mogen leren.

Paramedici

Naast medici is MMedical erg druk bezig met het werven van posities voor paramedici. Wij bieden alle soorten paramedici aan, variërend van anesthesiemedewerker, tot verpleegkundige en van medisch manager tot tandarts. Het is voor ons een extra uitdagend om alle soorten paramedici een interessante internationale uitdaging te kunnen bieden. Wij staan daarom zeer open voor alle paramedische posities binnen uw zorginstelling.